Gyönyörű felesége van, nemrég született meg tündéri kislánya, Robbie Williams mégis a saját temetését tervezgeti.

Temetkezési dilemmája van Robbie Williamsnek. Az énekes nem tudja eldönteni, hogy szülővárosában helyezzék-e örök nyugalomra vagy a napos Los Angelesben. Vajon miért foglalkoztatja ez a téma ennyire?

Forrás: AFP

A brit sztár elmondása szerint nehéz helyzetben van, mert mindig azt képzelte, hogy nagymamája mellett nyugszik majd otthon, Stoke-on-Trentben. Amióta azonban új életet kezdett felesége, Ayda Field oldalán, minden megváltozott: már neje családi sírjában szeretne temetkezni Los Angelesben. Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, az énekesnek és szerelmének nemrég született meg az első gyermekük. Akkor a temetési szokások helyett miért nem az apaságra és az éneklésre koncentrál inkább Robbie?

 

Ilyen volt Robbie Williams esküvőjehttp://www.life.hu/szeress/20130301-robbie-williams-enekes-eskuvoje.html Robbie Williams csalódott: kisfiút akart, nem kislánythttp://www.life.hu/anyaskodj/kisbabadvan/20121107-robbie-williams-csalodott-mikor-megszuletett-a-kislanya-fiut-szeretett.html Robbie Williams apa letthttp://www.life.hu/anyaskodj/20120919-robbie-williams-brit-enekes-dalszerzo-es-producernek-megszuletett-a-kislanya.html Babát vár Robbie Williams nejehttp://www.life.hu/anyaskodj/aza9honap/20120331-babat-var-robbie-williams-neje.html