Autóbalesetet szenvedett az explaymate

Playboy kórház Kendra Wilkinson playmate autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori nyuszilány, Kendra Wilkinson kórházba került, miután autóbalesetet szenvedett.

A 27 éves szőkeséget a Los Angeles közeli Tarzanában érte a szerencsétlenség, ami után azonnal kórházba is került. Egy szemtanú elmondása alapján Hugh Hefner korábbi barátnője sokkos állapotban volt és úgy tűnt, fájdalmai vannak.

Forrás: AFP
Forrás: AFP


Az orvosok az eset után alaposan kivizsgálták Kendrát, hogy megtudják, történt-e belső sérülés vagy csonttörés, de kiderült, hogy sérülései nem komolyak.
A sors fintora, hogy Wilkinson korábban azért lépett ki egy amerikai showműsorból, a Splash-ből, mert félt a lehetséges sérülések kockázatától. Az említett szórakoztató műsorban sztárok csapnak fel műugrónak és mutatják be hétről hétre tudásukat.
Kendra a műsorból való kilépése után így nyilatkozott: "Nagyon sajnálom. Egy dolog van, amit soha nem szoktam csinálni, az, hogy feladok valamit. Életemben most először fordult elő ilyesmi velem és ez örökké kísérteni fog. Nagy hiba volt elvállalni a szereplést. Sajnálom, hogy mindenkit cserbenhagytam" - nyilatkozta a US Magazine újságírójának az egykori playmate.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.