Hormon alapú barnító szert fecskendezett magába egy brit menyasszony, hogy gyorsabban lebarnuljon közelgő esküvőjére - tragédia lett belőle.

Egy brit nőt, Jenna Wilson-Vickerst holtan találtak egy szolárium szalonban. Kiderült, hogy hetek óta egy erős hormontartalmú, tiltott szert adagolt magának, hogy gyorsabban lebarnuljon közelgő esküvőjére - írja a Blikk. A 26 éves fiatal 2-3 naponta szúrta magát, ezen kívül pedig hetente négyszer ment szoláriumba.

Thinkstock
Képünk illusztráció

A lány Twitter oldalán közvetlenül a halála előtt írt egy lelkendező üzenetet, amelyben világgá kürtölte, milyen szép színe lesz, és hogy semmilyen mellékhatását nem tapasztalja a szernek. Anyja a tragédiát megelőző hetekben kérte lányát, hogy hagyja abba a házi injekciós kezelést, de az nem hallgatott rá. Az orvosok szerint a vegyszer túlzott használata még nem lett volna halálos, de a nő túlsúlyos is volt, leterhelt szervezete pedig nem bírta a sok hormont.

Sok ember képes szinte bármire, hogy szebb legyen. A Life.hu is megírta, hogy egy brit pár betegesen barna, naponta háromszor szoláriumoznak. Egy modell a mostani lányhoz hasonlóan szintén illegális szépítő szerekhez nyúlt, neki egy hajszálon múlt az élete. De történt már máskor is tragédia a sok barnulásból. A napokban pedig illegális fogyasztótablettáktól halt meg egy brit orvostanhallgató.

 

Túlzásba vitte a barnulást, kitiltották a szoláriumokbólhttp://www.life.hu/szepulj/20130302-kitiltottak-az-amerikai-szolariumokbol-patricia-krentcilt-a-tanorexias-not.html "Egész életében vegetálni fog a kisfiam"http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20130415-bezzeganya-blog-egesz-eleteben-vegetalni-fog-a-kisfiam.html Csodálatos lények, melyek kifejezetten veszélyesekhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20130412-a-bolhak-komoly-mennyisegu-verveszteseget-okozhatnak-a-haziallatokban.html Tetoválással fedi el mellei helyét Kellyhttp://www.life.hu/gyogyulj/20130423-lifenight-hatalmas-tetovalas-fedi-mellei-helyet-a-mellrakkal-megkuzdott-nonek.html Autóbalesetet szenvedett az explaymatehttp://www.life.hu/gyogyulj/20130423-kendra-wilkinson-explaymate-egykori-playboy-modell-korhazba-kerult-vasarnapi-autobalesete.html