Csúnyán megmarta egy kígyó Bear Grylls brit túlélőművész producerét. A stáb a legújabb széria forgatásán találkozott a hüllővel. Csak erős idegzetűeknek!

Nem könnyű az élete egy túlélési tippekről forgató stábnak. A híres Bear Grylls és csapata épp a Discovery Channel legújabb adásaihoz vett fel jeleneteket, amikor producere, Steve Rankin egy kígyóval találkozott.

Forrás: AFP
Bear Grylls

A túlélő Twitter oldalára tette ki a támadásról készült sokkoló képet és azt írta alá: "A Túlélés törvényein is dolgozó producerünk brutális kígyóharapást szenvedett - bátran viseli a sérülést." A kép nagyon durva, felhívjuk a figyelmet, hogy tényleg csak erős idegzetűek nézzék meg itt. Nem sokkal később az áldozat kirakott egy fotót a már megműtött lábról is. Ez legalább annyira iszonyatos, mint az első kép.

Egy lábbal, kézfejek nélkül is boldog a fiatal fiúhttp://www.life.hu/gyogyulj/20130502-imam-syafii-egy-indonez-fiatalember-torz-kezekkel-es-egy-labbal.html India - ahol még a vécé is luxusnak számíthttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20130422-uj-noi-mozgalom-jott-letre-indiaban-az-elheto-es-higienikus.html Lyme-kór: kullancscsípés nélkül is fertőződhetsz!http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20130418-lymekor-vigyazz-kullancscsipes-nelkul-is-fertozodhetsz.html Csúcsidőszak: Megtelt a levegő pollenekkelhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20130501-a-tavaszi-pollenszezon-csucsidoszakaban-vagyunk.html Összeomlott Catherine Zeta-Joneshttp://www.life.hu/gyogyulj/20130430-catherine-zetajones-szineszno-felkeresett-egy-kozpontot-hogy-manias-depressziojat-kezelje.html