Hipnotizálták, majd 3 méretet nőtt a melle

mell hipnózis műtét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy 26 éves asszony állítja, három mellmérettel nagyobbak lettek a keblei, miután egy hipnotizőrnél járt.  

A huszonhat éves, egyedülálló, háromgyermekes Ashley Weller elégedetlen volt a melleivel, ezért is döntött úgy, hogy különös segítséget kér. Azt állítja, rövid időn belül a mellei az angol 36C-ről 36E-re nőttek - írja a The Sun. "Mindig is nagyobb mellekre vágytam, és már az operáció gondolata is megfordult a fejemben, de úgy tűnik, erre már nem lesz szükségem."

Forrás: Thinkstock
Forrás: Thinkstock

Felix Economakis hipnotizőr, akinél Ashley 3 terápián vett részt, azt állítja, hogy az elme sok mindenre képes, többek között arra is, hogy leblokkolja a mell növekedését. "Rengeteg dolog okolható azért, hogy a mell megáll a növekedésben. Például a pubertárskor alatt, amikor a mell nőni kezd, sok lány tudat alatt azért nem akarja ezt, mert akkor felhívná magára a férfiak figyelmét úgy, hogy arra még lelkileg nem készült fel."

Hát, ha ez tényleg igaz, hölgyeim, mellműtét helyett csak koncentrálni kell a dús idomokra...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.