Kétéves korában 90 %-osan megégett egy kislány egy szörnyű tűzeset során. Ma már a ballagására készül. Édesapja nem hitte volna, hogy eljön ez a nap.

Kicsi korában brutálisan megégett egy brit kislány. Terri Calvesbert elvesztette a haját, az orrát, az összes ujját és a bal lábát, ahogy a lángok felcsaptak a hálószobájában 1998-ban, épp kétéves születésnapja előtt. Édesapja, Paul azt hitte, hogy lánya nem éli túl a szerencsétlenséget.

Forrás: Northfoto
Terri a tragédia előtt

A kicsi testének 90 százaléka megégett, felületét szörnyű sebek fedték. A pokoli tüzet egy cigarettacsikk okozta, amelyet édesanyja ejtett a gyerekágyba. Apukája szerint a kislány nagy harcos. Nem sokan hittek benne, hogy túléli a tűzesetet, de ő mindenki elvárásain túltett.

Forrás: Northfoto
Így nézett ki a tűzeset után

Terri most 16 éves és elballagott a középiskolából. Új fejezet kezdődik az életében: állatorvosnak szeretne tanulni egy főiskolán.

Forrás: Northfoto
Terri 16 évesen, szőke parókában

A bátor kamaszra még rengeteg műtét vár: ahogy 18 éves lesz, az arcát hozzák majd helyre az orvosok. Eddig 50 operáció van a háta mögött. Anyjával egyébként megszakadt a kapcsolata. Terri folytatni akarja jótékonysági munkáját is: fiatal égési sérültekkel foglalkozik egy alapítvány nagyköveteként.

 

Kiflitől fulladt meg egy gyerekhttp://www.life.hu/gyogyulj/20130508-diaktarsai-elott-fulladt-meg-egy-11-eves-fiu-aki-felrenyelte.html Villámveszély - így kerüld el a tragédiáthttp://www.life.hu/gyogyulj/20130508-a-nyar-kozeledtevel-gyakrabban-kell-villamlasokra-szamitani.html Otthagyott engem, mert az apám fajtája vagyokhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20130425-szetszakitott-testverek-gyermekelhelyezes-valas-utan.html Medvehagymás rántotta helyett halálhttp://www.life.hu/gyogyulj/20130507-meghalt-egy-fehervari-bokszedzo-aki-rantottajaba-medvehagyma-helyett-a-mergezo.html Élet egy koreai kényszermunkatáborbanhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20130418-vegignezte-ahogy-megolik-az-anyjat-elet-egy-koreai-kenyszermunkataborban.html