Megöli magát az egykori gyereksztár

heroin színész gyereksztár tüdőrák Macaulay Culkin cigaretta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Komoly eséllyel alakulhat ki tüdőrák Macaulay Culkinnál. A problémás színész naponta több doboz cigarettát szív el. Nem lesz ennek jó vége...

Napi 60 szál cigi - ez Macaulay Culkin adagja. A 32 éves színész tavaly a heroint adagolta túl: a Life.hu is beszámolt öngyilkossági kísérletéről. A Reszkessetek, betörők! sztárja úgy tűnik, a drogok helyett most más veszélyes szokás rabja lett: a dohányzásé.

Northfoto
Northfoto

Sokan attól félnek, hogy a láncdohányossá vált híresség tüdőrákos lesz, ha így folytatja tovább. Az egészségtelen életmód jelei már most megmutatkoztak: rengeteget köhög és sárgák a fogai. Barátai és családja nagyon aggódik, hogy előbb-utóbb így megöli magát. A dohányzáson kívül a srác nem veti meg a konyakot, a sört és az energiaitalt sem. Állítólag Macaulay azért süllyedt le megint, mert nemrég szakított barátnőjével. Valaki kirángathatná már a gödörből!

Haldoklik az egykori gyereksztárhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120802-reszkessetek-betorok-drog-miatt-fogy-macaulay-culkin-szenvedelye-halalahoz-vezethet.htmlMacaulay Culkin: Öngyilkossági kísérlet herointúladagolássalhttp://www.life.hu/gyogyulj/20121221-tuladagolta-magat-macaulay-culkin-ongyilkos-akart-lenni.htmlTeljesen megőrült Macaulay Culkinhttp://www.life.hu/szorakozz/20130416-macaulay-culkin-szinesz-szines-kormokkel-setalgatott-londonban.htmlÖngyilkos akart lenni a fiatal énekesnőhttp://www.life.hu/gyogyulj/20130515-kesha-enekesno-fejeben-megfordult-hogy-ongyilkos-legyen-miutan-szexfotok-jelentek.htmlRákot diagnosztizáltak a színésznőnélhttp://www.life.hu/gyogyulj/20130514-angie-everhart-szineszno-egykori-topmodell-elismerte-hogy-rakot-diagnosztizaltak-nala.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.