A srácok hatalmas óriásplakátokkal próbálják felhívni a figyelmet arra, hogy a nem kívánt terhesség nem csak a lányok felelőssége.

Hatalmas terhespocakkal pózolnak óriásplakátokon fiatal fiúk Chicago-szerte. A furcsa és egyben megdöbbentő kampányt a chicagói Közegészségügyi Osztály szervezte azzal a céllal, hogy felelősségre intsék a tinédzser fiúkat és a fiatal férfiakat: a nem kívánt terhességért nem csak a lányok okolhatók. A hatalmas plakátok elrettentő hatásától remélik, hogy sikerül felhívni a figyelmet a témára, ezzel pedig csökken majd a tizenévesek teherbeesési aránya.

Forrás: www.beyoubehealthy.org

Milwaukee-ban tavaly hasonló módszerrel próbálták óvatosságra inteni a fiatalokat a biztonságos szex és a fogamzásgátlás érdekében.
A képeket ide kattintva nézheted meg.


Forrás: [origo]Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is!


Cikkek, információk, nyereményjátékok, szavazások, horoszkópok és galériák. Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is, ha nem akarsz lemaradni semmiről!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A LIFE.HU OLDAL!Megöli magát az egykori gyereksztárhttp://www.life.hu/gyogyulj/20130516-macaulay-culkin-szinesz-konnyen-lehet-tudorakos-miutan-napi-60-szal.html Baj van a memóriáddal? Segít a pezsgőhttp://www.life.hu/gyogyulj/20130515-a-rendszeres-pezsgozes-javithatja-a-memoriat-egy-brit-kutatas-szerint.html Öngyilkos akart lenni a fiatal énekesnőhttp://www.life.hu/gyogyulj/20130515-kesha-enekesno-fejeben-megfordult-hogy-ongyilkos-legyen-miutan-szexfotok-jelentek.html Rákot diagnosztizáltak a színésznőnélhttp://www.life.hu/gyogyulj/20130514-angie-everhart-szineszno-egykori-topmodell-elismerte-hogy-rakot-diagnosztizaltak-nala.html