Irdatlan pusztítást végzett egy tornádó Oklahomában. Az áldozatok száma rohamosan nő, most 91-nél tart, köztük van húsz gyerek - jelentette a CNN.

Katasztrofális pusztítást okozott egy tornádó Oklahoma államban, Moore városban. A hatóságok eddigi tájékoztatói 51 halálos áldozatról szóltak, de az elmúlt órákban újabb 40 holttestet emeltek ki a romok alól, köztük 20 gyereket - tudósít az MTI. A helyi kórházakba 230 sérültet szállítottak, sokan válságos állapotban vannak.

Forrás: MTI
Munkások kutatnak a romok között

A forgószél hétfő délután csapott le, amely teljesen lerombolt két elemi iskolát, az egyikben 75 tanuló és nevelő próbálta meg átvészelni a hirtelen lecsapott vihart. A megsemmisült iskola és annak környéke felett légtérzárat rendeltek el, nehogy a gépek hangja elnyomja a segélykiáltásokat. Az amerikai meteorológiai szolgálat előzetes adatai szerint a tornádóban a szél sebessége elérte a 320 kilométert, amivel a forgószél a Fujita-Pearson skálán EF-4-es erősségűnek minősül. Barack Obama amerikai elnök katasztrófa sújtotta övezetnek minősítette a térséget.

Forrás: MTI

Földrengés volt Magyarországonhttp://www.life.hu/legykepben/20130423-foldrenges-volt-magyarorszagrol-nem-tudni-serultekrol.html Külföldi turistákat ölt meg a vulkánkitöréshttp://www.life.hu/szorakozz/20130507-negy-turista-halt-meg-a-fulopszigeteki-vulkankitores-miatt.html Saját anyjává válik Angelina Joliehttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20130519-angelina-jolie-szineszno-edesanyjat-marcheline-bertrand-alakitja-az-uj-eletrajzi.html Nevetve mondta be a halálhírt Demcsák Zsuzsahttp://www.life.hu/szorakozz/20130516-demcsak-zsuzsa-a-tv2-reggeli-musoraban-nevetgelve-mondta-be-a.html Megzsarolták Schobert Norbithttp://www.life.hu/szorakozz/20130516-schobert-norbi-fitneszguru-azt-allitja-megzsaroltak-hogy-ne-keruljon-nyilvanossagra.html