Gyógyszer- és heroinfüggősége miatt került drogelvonóra az Oscar-díjas Philip Seymour Hoffman, aki 23 évig tiszta volt, de tavaly visszaesett. A TMZ.com celeb-hírportál szerint az Oscar-díjas színész már túl van a kezelésen, és visszatért munkájához.

A 45 éves filmsztár egy rövidebb, tíznapos programon vett részt, miután visszaesett: előbb vényköteles gyógyszereket kezdett szedni, majd több mint két évtized után újra heroint vett magához. A TMZ.com idézte a színészt, aki elmondta, családja és barátai segítségével rájött, kezeltetnie kell magát. A keleti parton vonult be egy klinikára, és a hírek szerint nemrég jött ki.

Forrás: AFP

Philip Seymour Hoffman korábban több interjúban is beszélt arról, hogy évekig az alkohol és a kábítószer rabja volt. A hírportál arról írt, hogy a világhírű színész 23 évig józan maradt, egészen múlt évig, amikor visszaesett. A háromgyerekes apa most már újra dolgozik, Európában forgat. A Capote című film főszereplőjeként Oscar-díjjal jutalmazott színész legközelebb novemberben Az éhezők viadala című film folytatásában lesz látható.

Forrás: MTI

Partidrogjelző pohár lányoknakhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20130430-partidrog-jelzo-pohar-lanyoknak-ha-szeretned-tudni-mit-iszol.html Őszintén beszélt drogos múltjáról a színésznőhttp://www.life.hu/gyogyulj/20130506-lindsay-lohan-szineszno-azt-allitja-hogy-o-csak-otszor-probalta.html Gáspár Laci megtört a drogbotránya miatthttp://www.life.hu/legykepben/20130506-gaspar-laci-magyar-enekes-megtort-a-drogbotrany-miatt.html Tönkreteszi Gáspár Lacit a drogbotrányhttp://www.life.hu/szorakozz/20130426-gaspar-laci-enekes-fellepeseit-sorra-mondjak-le-drogbotranya-miatt.html A színésznő drogozott a fogyás érdekébenhttp://www.life.hu/ez-zsir/20130410-joan-collins-szineszno-mindent-bevetett-a-fogyas-erdekeben.html Titkos drogűző szer volt Michael Jacksonbanhttp://www.life.hu/gyogyulj/20130411-michael-jackson-a-pop-kiralya-titkos-implantatumot-viselt-ami-csokkenteni.html Drog okozhat 48 órás eltűnésthttp://www.life.hu/gyogyulj/20130321-batki-mihaly-magyar-egyetemista-eltunesenek-hattereben.html Drogügybe keveredett Gáspár Lacihttp://www.life.hu/legykepben/20130307-gaspar-laci-a-nagy-duett-sztarja-drogugyletbe-keveredett.html