Megdöbbentő vallomás - Michael Douglas elárulta, hogy állítása szerint orális szex miatt volt torokrákja.

Michael Douglas a The Guardian című brit napilapnak beszélt őszintén betegségéről. Ahogy a Life.hu is megírta, a színésznél 2010-ben diagnosztizálták a kórt. Az újság riportere arról faggatta az Oscar-díjas sztárt, hogy vajon a dohányzás, illetve az alkoholfogyasztás hozzájárult-e betegsége kialakulásához, de a híresség erre egy sokkoló választ adott.

AFP

"Nem. Anélkül, hogy túlságosan a részletekbe mennék, ezt a rákfajtát a HPV (humán papillomavírus) okozta, amit valószínűleg cunnilingus (egy nővel folytatott orális szex) révén kaptam" - vallotta be a színész. Hozzátette: "viszont ha az ember megkapta, a cunnilingus egyúttal a legjobb gyógymód is". Douglas, aki azóta már meggyógyult, beszélt arról is, hogy tudomása szerint az esetek 95 százalékában ez a betegség nem tér vissza - írja az MTI.

 

Michael Douglas élvezte a csókot Matt Damonnalhttp://www.life.hu/szorakozz/20130515-michael-douglas-szinesz-elvezte-amikor-kollegajat-matt-damont-kellett-megcsokolnia.html Matt Damon Michael Douglas szeretője letthttp://www.life.hu/szorakozz/20121206-matt-damon-michael-douglas-szeretoje-lett-liberace-behind-the-candelabra.html A halál markából szabadult Michael Douglashttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110707-a-halal-markabol-jott-vissza-michael-douglas.html Híznia kell Michael Douglasnekhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110603-hiznia-kell-michael-douglasnek.html