A sztár sajtósa azt állítja, félreértették a színművész szavait, aki nemrég egy interjúban azt mesélte, az orális szex a felelős torokrákja kialakulásáért.

"Anélkül, hogy túlságosan a részletekbe mennék, ezt a rákfajtát a HPV (humán papillomavírus) okozza, amelyet cunnilingus (egy nővel folytatott orális szex) révén lehet elkapni" - nyilatkozta a sztár a The Guardian című brit lapnak, amely hétfőn közölte az interjút.

AFP

A sztár szóvivője, Allen Burry szerint azonban Douglas sosem állította, hogy az ő esetében ez volt a rák oka, pusztán arról beszélt az interjúban, hogy mi okozhat rákot. Az újság riportere arról faggatta az Oscar-díjas sztárt, hogy vajon a dohányzás, illetve az alkoholfogyasztás hozzájárult-e betegsége kialakulásához.
Douglasnél a negyedik stádiumban lévő torokrákot diagnosztizáltak 2010-ben. Bár súlyos volt a betegség, a sugárkezelésre és a kemoterápiára jól reagált, és azóta már bejelentette, hogy felgyógyult.

Forrás: MTI

Orális szex okozta Michael Douglas rákjáthttp://www.life.hu/gyogyulj/20130603-michael-douglas-szinesz-elarulta-hogy-2010ben-diagnosztizalt-torokrakjat-oralis-szex.html Michael Douglas élvezte a csókot Matt Damonnalhttp://www.life.hu/szorakozz/20130515-michael-douglas-szinesz-elvezte-amikor-kollegajat-matt-damont-kellett-megcsokolnia.html Itt Michael Douglas is neked főz: előszezon Mallorcánhttp://www.life.hu/lifeutazas/20130506-szorakozas-utazas-program-eloszezon-mallorcan-4-hely-amit.html Matt Damon Michael Douglas szeretője letthttp://www.life.hu/szorakozz/20121206-matt-damon-michael-douglas-szeretoje-lett-liberace-behind-the-candelabra.html Neje bugyiját húzta magára Michael Douglas - Miféle hóbort ez?http://www.life.hu/szorakozz/20120610-catherine-zetajones-bugyijat-huzta-magara-michael-douglas-mifele-hobort.html A halál markából szabadult Michael Douglashttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110707-a-halal-markabol-jott-vissza-michael-douglas.html Híznia kell Michael Douglasnekhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110603-hiznia-kell-michael-douglasnek.html