tinédzser Paris Jackson öngyilkossági szándék
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Michael Jackson lányát, Paris Jacksont szerdán kórházba szállították. A 15 éves tini valószínűleg öngyilkos akart lenni - írja a TMZ.com celeb-hírportál.

Szerda éjjel két óra körül a közeli kórházba szállították Paris Jacksont a Jackson család calabasasi családi házából - tudta meg a TMZ.com hírportál. Állítólag 911-et értesítő forrás szerint Paris Jackson túladagolta magát, de a kórházi informátorok már úgy tudják, a lány egyik csuklóján vágások voltak. A lány kedden a Beatles Yesterday című számának egyik sorát írta ki Twitterre, amely arról szólt, hogy "tegnap a bánata még olyan távolinak tűnt, de most úgy látszik, mégis vele maradt". A hírek szerint a lány jól van.

Forrás: Northfoto
Forrás: Northfoto

Alkoholista volt Michael Jacksonhttp://www.life.hu/gyogyulj/20130429-michael-jackson-popsztar-sulyos-alkoholproblemakkal-is-kuzdott-igy-probalta-legyozni.htmlTitkos drogűző szer volt Michael Jacksonbanhttp://www.life.hu/gyogyulj/20130411-michael-jackson-a-pop-kiralya-titkos-implantatumot-viselt-ami-csokkenteni.htmlMegjósolta halálát Michael Jacksonhttp://www.life.hu/szorakozz/20130408-michael-jackson-popsztar-azt-hitte-le-fogjak-loni-a-szinpadon.htmlDögös szurkolólány lett Michael Jackson lányábólhttp://www.life.hu/szorakozz/20130307-michael-jackson-lanya-paris-jackson-szurkololanynak-allt-a-gimiben.htmlJanet Jackson titokban ment férjhezhttp://www.life.hu/szeress/20130226-janet-jackson-enekesno-harmadszor-is-ferjhez-ment-a-valasztott-gyerekkori.htmlGyászol a Jackson családja!http://www.life.hu/legykepben/20130112-gyaszol-az-elhunyt-enekes-michael-jackson-csaladja-meghalt-a-ferje.htmlMichael Jackson fia örökölte apja betegségét? Feltűnően fehéredik a bőrehttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120904-michael-jackson-fia-orokolte-apja-betegseget-valoszinuleg-vitiligoban-szenved.htmlÉdesanyja okozta Michael Jackson halálát?http://www.life.hu/anyaskodj/20120807-michael-jackson-eloadomuvesz-halalaert-katherine-jacksont-tartja-felelosnek-conrad-murray.htmlBörtönbe megy Michael Jackson orvosahttp://www.life.hu/legykepben/20111130-negy-ev-bortont-kapott-dr-conrad-murray-michael-jackson-orvosa.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.