Dr. Aris Tsigris szülész császármetszés szülés Görögország magzatburok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ép magzatburokban jött világra Görögországban egy kislány. A kicsi eleinte észre sem vette, hogy már nem édesanyja méhében van. Gyönyörű fotó.

Elképesztő fotó járja be a világot: egy görög kislány ép magzatburokkal látta meg a napvilágot. Császármetszéssel született. Az apróság a burok megrepesztéséig tulajdonképpen nem is vette észre, hogy megszületett. A nem mindennapi képet a szülész, dr. Aris Tsigris posztolta ki Facebook oldalára.

Forrás: Facebook/ Dr. Aris Tsigris
Forrás: Facebook/ Dr. Aris Tsigris

Annyira tiszta a magzatvíz, hogy látszik, amint a kisbaba mozog benne. Nem ez az első ilyen eset. Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, Jessica Alba színésznő két éve adott életet kislányának, Havennek, aki szintén ilyen csodálatos módon született.

Kórházban a brit uralkodó férjehttp://www.life.hu/gyogyulj/20130606-korhazban-a-brit-uralkodo-ii-erzsebet-kiralyno-ferje-fulop-edinburghi.htmlTeljesen kikészült Cipő mamájahttp://www.life.hu/gyogyulj/20130606-cipo-mamaja-gizi-neni-egyre-rosszabbul-viseli-hogy-bodi-laszlo.htmlÖngyilkos akart lenni Michael Jackson lánya?http://www.life.hu/gyogyulj/20130605-paris-jackson-michael-jackson-lanya-valoszinuleg-ongyilkos-akart-lenni.htmlOrvoshoz ment egy férfi, kiderült, hogy nőhttp://www.life.hu/gyogyulj/20130605-ket-ritka-genetikai-kor-miatt-ferfinek-hitte-magat-egy-beteg.htmlFura betegsége miatt utálják Brad Pittethttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20130528-arcvaksagban-szenved-brad-pitt-hollywoodi-szinesz.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.