Megműtötték Talmácsi Gábort. A 2007-es világbajnok motoros törött sípcsontját kellett összecsavarozni.

Csavarokkal a lábában él Talmácsi Gábor. A 31 éves sportoló a Superbike világbajnokság vasárnapi, portugáliai futamán szenvedett balesetet, miután Hondájának motorblokkja szétdurrant, és egy kiszakadt alkatrész eltalálta a sípcsontját. Kedden csavarozták össze - tudósít az MTI.

Fotó: Gergo Talmacsi

A 2007-ben a 125 kcm-es géposztályban világbajnok magyar motoros médiaszolgálatának közleménye szerint a kedden hazatért sportolót dr. Varga Marcell műtötte meg. A háromórás beavatkozás során csavarok és lemezek segítségével rögzítették a törött csontot. Talma 6-8 hétig nem terhelheti a lábát.

Nem ez az első súlyos balesete idén: ahogy a Life.hu is megírta, februárban, a Suberbike-vb ausztráliai nyitófutamának szabadedzésén egy olajfolton megcsúszott, elesett, rövid időre eszméletét vesztette, és a fejét ért erős ütés hatására folyadék keletkezett a koponyájában. Akkor a bokáján is komoly zúzódásokat szenvedett, és április közepéig nem is versenyezhetett.

 

Baleset miatt meghiúsult Talmácsi Gábor nyaralásahttp://www.life.hu/legykepben/20130325-talmacsi-gabor-motorversenyzo-balesete-miatt-kenytelen-volt-lemondani-az-alomnyaralasrol.html Nem tud lábra állni Talmácsi Gáborhttp://www.life.hu/gyogyulj/20130223-talmacsi-gabor-nem-allhat-rajthoz-vasarnap-korhazban-van.html Virág és Málna nem adja felhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20130604-igy-kuzd-az-egeszsegert-virag-es-malna-a-ket-hyper.html Merevedési zavart okozhat a cukorbetegséghttp://www.life.hu/gyogyulj/20130610-lifenight-merevedesi-zavart-okozhat-a-cukorbetegseg-egy-uj-kutatas-szerint.html Életet mentett John Malkovichhttp://www.life.hu/gyogyulj/20130610-john-malkovich-szinesz-elsosegelyt-nyujtott-egy-verzo-embernek-torontoban.html