Te is segíthetsz! 33 vöröskeresztes helyen várják a véradókat szerte az országban a Véradás világnapja alkalmából. A pontos helyszíneket itt megtalálod!

A Magyar Vöröskereszt véradóversenyének arca idén Elvis Presley, aki maga is véradó volt. A Budapesti Corvinus Egyetem környékén, a Vámház körúton és a Fővám téren a Magyar Imitációs Társaság élő szobraival az arra sétálók megtapasztalhatják, hogy adott esetben emberek életei múlhatnak azon, hozzájutnak-e a szükséges vérkészítményhez.

Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd
Véradás a Corvinuson

A Budapesti Corvinus Egyetem E épületében véradás lesz 12 és 18 óra között, és az épületben hirdetik ki az országos felsőoktatási véradóverseny eredményeit is - tudósít az MTI. A Vöröskereszt idén is meghirdeti az "Öltöztessük pirosba az országot!" elnevezésű akciót: mindenkit arra kérnek, vegyen fel egy piros ruhadarabot, ezzel is kifejezve tiszteletét a véradók iránt.

 

Női betegség, amitől fájdalmas lesz a szexhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20130524-endometriozis-noi-betegseg-ami-a-nemi-eletet-es-a-munkat.html Agykárosodáson is segíthet az őssejtterápiahttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20130607-milyen-betegsegeket-tudunk-gyogyitani-ossejtkezelessel.html Meghalt a világ legidősebb emberehttp://www.life.hu/gyogyulj/20130612-116-evesen-meghalt-a-vilag-legidosebb-embere-a-valaha-legtovabb.html Elmúltál 30? Fagyaszd le a petesejtjeidet!http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20130523-minden-gyermektelen-nonek-ajanljak-a-petesejt-lefagyasztasat-30-eves-kor.html Súlyos műtétje volt a magyar sportolónakhttp://www.life.hu/gyogyulj/20130612-talmacsi-gabor-vilagbajnok-motorost-megmutottek-osszecsavaroztak-torott-sipcsontjat.html