Erőszakos viselkedésükkel többször is kivívták már nemcsak a rajongók ellenszenvét, de a hatóságok elmarasztalását is, mégis csak ritkán tanulnak hibáikból: következzenek a legerőszakosabb sztárok, akik általában családjukon vezették le a dühüket.

Chris Brown

Rihanna "se veled, se nélküled" kedvesét sosem lehetett békésnek nevezni, de amit a 2009-es Grammy-gála előtt művelt az énekesnővel, az már valóban brutális volt. Az odafelé vezető úton úgy összevesztek, hogy Rihanna beszámolója szerint Brown üres tekintettel agyba-főbe verte őt. Az énekesnő végül kórházba került, és több fellépését is le kellett mondania, de legalább felébredt az álomvilágból, és szakított a szerelmével. Brown ezek után bűnbánóan részt vett egy dühkezelő terápián, de ez sem segített sokat: tavaly Rihanna másik exével verték véresre egymást. Mindezek ellenére az énekesnő egy második esélyt  is adott Brownnak, ami azonban  - bár ezúttal verés nélkül - ismét kudarccal végződött.

Forrás: AFP

Mel Gibson

Korábban példás kereszténynek és házasnak tűnt, ám az utóbbi években egyre-másra derülnek ki a sztár viselt dolgai. Nagyon gyakran látni erősen ittas állapotban, de igazán akkor vált nyilvánvalóvá, hogy gondjai vannak, mikor fiatal kedvesét, Okszanát bántalmazta: a jelentés szerint annyira megütötte, hogy a nő foga is sérült, ráadásul az asszony a karjában tartotta kéthónapos gyermeküket, aki állítólag szintén kapott az ütésből. Okszana utólag arról is beszámolt, hogy a bántalmazás rendszeres volt a kapcsolatukban, és Mel Gibson egy őrült - ezt a kiszivárgott, pocskondiázó, fenyegetőző telefonbeszélgetések hangfelvételei is bizonyítják. Mindezek ellenére Gibson megúszta próbaidővel az ügyet, és állítólag az egyéves kötelező indulatkezelési terápiát is teljesítette.

Forrás: AFP

Mike Tyson

Valószínűleg senki emberfia nem szeretne a dühös Tyson öklei elé kerülni, ám egykori feleségének, Robin Givensnek sajnos rendszeresen kijutott az ütésekből. Az ökölvívót még a kilencvenes években nemi erőszak miatt ráadásul három évre lecsukták, de nem ez volt az egyetlen eset, mikor drogügyei és erőszakos megnyilvánulásai a rács mögé repítették - egyik ellenfelének például leharapta a fülét. A támadásoknak azonban a sorozatos elzárások sem vetettek véget, pár éve egy fotós látta kárát Tyson erőszakosságának a Los Angeles-i repülőtéren. Jó kérdés, hogy valaha megszelídül-e a sztár, mindenesetre az nem a legjobb jel, hogy szabadidejében autókat tör össze, és tigrisekkel harcol.

Forrás: AFP

Alec Baldwin

Kim Basinger bizonyára már nagyon megbánta, hogy a Fogd a nőt és fuss! forgatásán beleszeretett Alec Baldwinba. Kilenc évig tartó házasságuk alatt az alkoholproblémákkal küzdő Baldwin rendszeresen megpofozta a színésznőt, és bár gyermekük is született, ez sem vetett véget a részeg támadásoknak - a mára felnőtt Ireland beszámolóiból kiderül, hogy a színész vele is gyakran durván bánt. Kim végül megelégelte az ügyeket, így elváltak, de a színész új felesége sem tartozhat a legboldogabb arák közé. Bár Baldwin nagy hangon fogadkozott, hogy új feleségével sokkal jobban fog bánni, nemrég az utca közepén üvöltött áldott állapotban lévő párjával. Legutóbb pedig New York állam szenátoránál húzta ki a gyufát, mikor egy fekete bőrű fotóst rasszista kijelentésekkel illetett.

Forrás: AFP

Charlie Sheen

A rengeteg elfogyasztott drog és alkohol mellett a színész három olyan feleséggel is büszkélkedhet, akiket sorozatosan bántalmazott. Első nejét részegen egészen véletlenül karon lőtte, Denise Richards is csak négyévnyi házasságot bírt ki vele, és a bíróságon családon belüli erőszakkal vádolta, és távoltartást kért ellene, Brooke Muellerrel pedig - bár maga is küzd alkohol- és drogproblémákkal - éveken át pereskedtek ikergyermekeik felügyeleti jogáért. Azok után, hogy Charlie ellen hivatalosan is vádat emeltek, miután rátámadt feleségére, és fojtogatta, nem csoda, hogy nem neki ítélték a piciket. Mostanában  - talán csak mert nem nősült meg negyedszer - egészen csendes a víz Sheen körül, új szerepe szerint pedig egy dühkezelési csoport tagjaként láthatjuk.

Forrás: AFP

Christian Bale

Az egyébként kiváló színészről akkor derült ki, hogy nem mindig áll a helyzet magaslatán, mikor egy forgatáson olyan nyomdafestéket nem tűrő módon szidalmazta az egyik operatőrt, ami még a rajongókat is elképesztette. Bale-t ráadásul 2008-ban le is tartóztatták: akkor épp saját családja ellen fordult, édesanyját és nővérét bántalmazta. A színész persze tagadta a vádakat, és végül nem emeltek vádat ellene, de Bale nővére szerint testvérét kezeltetni kéne lobbanékonysága miatt.

Forrás: AFP

Sean Penn

Az még a mai napig kérdés, hogy Sean Penn és Madonna házasságában ki volt igazán a szenvedő fél, annyi azonban bizonyos, hogy a színész többször is bántalmazta feleségét. Madonna ugyanis számos interjúban elmesélte, Penn hogyan verte meg az őket üldöző fotósokat, vagy kötözte őt egy székhez, és szorította a fejét a sütőbe. A dühös színész még az esküvőjükön is puskával lődözött a felettük köröző helikopterre, és egy fotóssal is összetűzésbe keveredett, ami miatt rövid időre börtönbe is került. Az azóta megnyugodni látszó színész 2009-ben ismét botrányt kavart, mikor rátámadt egy lesifotósra, emiatt a már sokat emlegetett dühkezelő terápián is részt kellett vennie. Úgy fest, Amerikában ezzel próbálják visszafogni a magukból kikelt sztárokat...

Forrás: AFP

Naomi Campbell

A sok brutális férfi után az egyenjogúság nevében következzen egy hasonlóan erős és brutális nő, Naomi Campbell, minden asszisztens réme. Ha Naomi férfi lenne, valószínűleg már rég börtönben ülne, így azonban sok mindent elnéznek az egyébként gyönyörű, ám teljességgel kezelhetetlen topmodellnek. Többek között azt is, hogy hét évvel ezelőtt annyira megütött egy öltöztetőnőt a telefonjával, hogy annak össze kellett varrni a sebét, vagy mikor előtte pár évvel szintén elvert asszisztensét akarta az autó alá lökni. A fekete szépség  nemcsak alkalmazottjait szereti időnként eltángálni, Yvonne Scio színésznőt is véresre verte már, 2008-ban pedig a rendőröknek is megadta a magukét: a repülőtéren elkeveredett fontos csomagja miatt kezdett balhézni, rátámadt a stewardessre és a pilótára is, majd a kiérkező rendőröket köpte le - egyikükbe bele is rúgott. A tomboló fúriát bilincsben vezették le a repülőről, és kétszáz óra közmunkára ítélték. A megaláztatás azonban nem fékezte meg a modellt, hiszen később a sofőrjét ütötte meg olyan erősen, hogy a fejét a kormányba verte. Az azért valószínű, hogy Naomi hallat majd még magáról a következő években is.

Forrás: AFP

Sztárok, akiknek meggyűlt a baja az alkohollalhttp://www.life.hu/gyogyulj/20130605-sztarok-akiknek-meggyult-a-baja-az-alkohollal-charlie-sheen-szinesz.html Kezelhető otthon a fogínysorvadás?http://www.life.hu/gyogyulj/20130613-dr-budai-zsolt-a-lifehu-fogorvos-szakorvosa-a-foginysorvadasrol-beszel.html Faktorok és barnaság: tévhitek a naptejekrőlhttp://www.life.hu/gyogyulj/20130612-leeges-es-napozas-nyaron-tevhitek-a-naptejekrol.html 300 pár pucér cici - fotóhttp://www.life.hu/gyogyulj/20130614-300-no-mutatta-meg-melleit-egy-mellrak-elleni-jotekonysagi-projekt.html Kínlódok a pattanásokkal - Mit tegyek?http://www.life.hu/gyogyulj/20130614-dr-kaszab-csilla-a-lifehu-kozmetologus-szakertoje-a-pattanasokrol-es.html Vakbélgyulladása van a hírességnek?http://www.life.hu/gyogyulj/20130614-kim-kardashian-a-terhes-valosagshowsztar-allitolag-vakbelgyulladasban-szenved.html