Kis híján agyontaposta a ló Johnny Deppet A magányos lovas című filmje forgatása közben.

Balul sült el egy akciójelenet A magányos lovas (The Lone Ranger) című westernfilm forgatásán: Johnny Depp, akit Tontót, az amerikai bennszülöttet alakítja, majdnem otthagyta a fogát, amikor vágtató lováról lepottyant és az állat átment rajta.

Forrás: Youtube
Johnny Depp a filmben

A stábtagok azonnal a színész segítségére siettek, és jött az orvosi segítség is. Szerencsére jó néhány kék-zöld folton és persze az ijedtségen kívül nem esett komoly baja a sztárnak. A jelenetet a sivatagban forgatták még tavaly: Johnny Depp partnere Armie Hammer volt, aki a címszerepet játszotta. A sokkoló esetről készült videót itt megnézhetitek. Egy perc után lesz a lovas balesetes rész.

Furcsa hangokat adott ki Johnny Depphttp://www.life.hu/life/galeria/20130610-fotokon-akkor-es-most-johnny-depp-szinesz-a-karibtenger-kalozai.html Kocsmázni vitte gyerekeit Johnny Depphttp://www.life.hu/anyaskodj/20130405-johnny-depp-szinesz-egy-new-foresti-kocsmaban-tunt-fel-ket.html Johnny Depp hasonmásával erősített az M1http://www.life.hu/szorakozz/20130217-johnny-depp-hasonmasaval-erositett-az-m1-a-dal-harmadik-elodontojeben.html Egy nő miatt hagyta el Johnny Depp színészt a barátnőjehttp://www.life.hu/legykepben/20130119-egy-no-miatt-hagyta-el-johnny-depp-szineszt-a-baratnoje.html