fashion week veszélyes balerinacipő olcsó cipő ortopéd szakorvos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ortopédrendelők a nyár végére garantáltan megtelnek az olcsó szépségre pályázó kislányokkal, hölgyekkel. A szakértő elmondja, miért káros a balerinacipő.
Nézd meg a világ első aranycipőjét - fotóhttp://www.life.hu/legytrendi/20130612-alberto-moretti-olasz-tervezo-bemutatta-a-vilag-elso-24-karatos.htmlNyári cipődivat, ami ledönt a lábadról!http://www.life.hu/legytrendi/20130513-trendi-es-kulonleges-ektalpu-cipo-platrform-peeptoe-nyarra.htmlA legszebb cipők jó időrehttp://www.life.hu/legytrendi/20130417-szandalok-papucscipok-platform-talp-ezek-a-tavasz-legdivatosabb-cipoi.htmlTrendi szandálok - nem csak a strandra!http://www.life.hu/legytrendi/20130613-trendi-szandaok-es-papucsok-nyarra-amiket-nem-csak-a-strandon.htmlDivatba jöhet a szőrös ortopédszandálhttp://www.life.hu/legytrendi/20130118-a-vilag-legrondabb-cipoi-a-szoros-csizmak-es-crocs-papucsok.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.