Az énekesnő legújabb videoklipje forgatásán szenvedett balesetet, így sürgősen beszállították egy New York-i kórházba.

Mariah Carey vállsérülést szenvedett Beautiful című számának klipforgatása közben. A videót férje, Nick Cannon rendezte. Az amerikai énekesnőt vasárnap este vitték be a kórházba. Az orvosok helyretették a vállát, így a sztár már otthonában gyógyulgat - írja a People magazin.

AFP

"Mariah jól van" - erősítette meg a híresség szóvivője. Sőt, hétvégén már dolgozik is: szombaton a Central Parkban lép fel az MLB All Star jótékonysági koncerten, ahol a New York-i Filharmonikusokkal ad közös koncertet.

 

Dögös fürdőruhában vadult Mariah Careyhttp://www.life.hu/szepulj/20130618-mariah-carey-enekesno-szexi-fekete-furdoruhaban-pozol-legujabb-szoloalbuma-videoklipjeben.html Szétpattant a ruha Mariah Carey hátánhttp://www.life.hu/legytrendi/20130525-szetpattant-a-ruha-mariah-carey-enekesnon-a-good-morning-america.html Mariah Carey ötödjére is kimondta az igenthttp://www.life.hu/szeress/20130501-mariah-carey-enekesno-es-ferje-nick-cannon-otodjere-disneylandben-hazasodott.html Mariah Carey többet mutatott a kelleténélhttp://www.life.hu/legytrendi/20130227-mariah-carey-amerikai-enekesno-kivillantotta-mellbimbojat-egy-kiadoi-szulinapon.html