Egy speciális műláb segítségével Isabelle csinosan és (végre) szép cipőben mehetett bálozni a barátaival.

Isabelle születése óta számtalan operáción esett át egy veleszületett ritka betegség miatt, aminek következtében a jobb sípcsontja törékennyé és gyengévé vált. A 15 éves tinilány a sok fájdalmas beavatkozás után tavaly az amputálás mellett döntött. A brit fiatal nem keseredett el, hanem minden követ megmozgatott, hogy ő is a "normális" tizenévesek életét élhesse. Így amint hallotta, hogy létezik olyan élethű lábprotézis, amellyel akár magas sarkút is hordhat, szülei adománygyűjtő akcióba kezdtek. Épp időben érkezett az új végtag, így Isabelle új lábbal és gyönyörű cipőben vehetett részt az iskolai bankettjén.

Forrás: Northfoto

"Nagyszerű volt így menni a bálba, annyira jó volt kicsípni magam és csajosan felöltözni, mivel általában mindenki magas sarkút vesz fel, de nekem a műlábam miatt mindig csak laposat lehetett" - mesélte Isabelle, akinek előző protézise nem tette lehetővé, hogy csinos sarkakban járhasson. "Az egyedüli probléma csak a másik lábammal volt, ami a cipő miatt elkezdett fájni" - tette hozzá a lány.

Forrás: [origo]Kövesd a StílusZsarut a Facebookon!


A StílusZsaru mindig figyel és rajta tartja a szemét a sztárokon és stílusikonokon, valamint azok ruháin is. Követi a legdurvább stílusbakikat és elkalauzol a divat világában.


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A STÍLUSZSARU OLDAL!Átalakít a Jónő Team: Reni újra magassarkúban hódíthathttp://www.life.hu/life/galeria/atalakitunk/20130618-atalakit-a-jono-team-es-takacs-nora-reni-ujra-magassarkuban.html A magassarkú bosszúja - Tönkrementek a színésznő lábaihttp://www.life.hu/szepulj/20110928-tonkretette-a-sok-magassarku-cipo-sarah-jessica-parker-labait.html Tönkreteheti a lábadat a balerinacipőhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20130621-olcso-es-szep-de-tonkreteszi-a-labad-a-nyar.html Cipőt tervezett Kováts Verahttp://www.life.hu/legykepben/20130703-kovats-vera-enekesno-cipot-tervezett-maganak.html Klasszikus vagy extrém? - Cipők menyasszonyoknakhttp://www.life.hu/legytrendi/20130703-kalsszikus-extrem-szines-balerina-cipok-menyaszonyoknak-eskuvore.html