Nem sok esély van arra, hogy valaha meggyógyul és kijöhet a pszichiátriáról BB Évi. Az egykori valóságshow-hős állapota nagyon súlyos, ezért a kisfiával sem találkozhat.

A Big Brother győztesét egykor mindenki irigyelte, a győzelem utáni időszakban sokan voltak körülötte. Mostanra azonban elkoptak mellőle az emberek. A családja szerint Évit épp ez, a BB utáni időszak tette tönkre.

Évit jelenleg is a kaposvári pszichiátrián kezelik, és a családja nem reménykedik abban, hogy valaha kijöhet az intézményből. A beteg nőt már kisfia, Jancsika sem látogathatja, mert a legutóbbi találkozásuk rosszul sikerült: az anya egyszerűen tudomást sem vett gyermekéről. A hétéves kisfiút Évi édesanyjának a testvére, Julika neveli szeretetben és véleménye szerint ez a helyzet már nem is fog megváltozni, a kisfiú sosem kerül vissza Évi gyámsága alá. "Éva nagyon beteg. Sajnos nincs sok esélye a teljes gyógyulásra. A Big Brother után két évig a környezete szívta a vérét. Mindez annak az időszaknak az eredménye. Onnantól kezdve van minden, azután indult el a lejtőn" - mondta a Hot!-nak a nagynéni.

Magas sarkúban bálozhatott a láb nélküli tinihttp://www.life.hu/gyogyulj/20130710-lifenight-specialis-mulab-segitsegevel-magassarkuban-balozott-a-lab-nelkuli-tinedzser.html Nemet mondott Bolívia az összes gyorsétteremrehttp://www.life.hu/gyogyulj/20130711-boliviaban-becsukott-az-osszes-mcdonalds-a-helyiek-elutasitjak-a-gyorskajakat.html A fiatal arc 4 legfontosabb ellenségehttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20130620-tiz-evvel-oregitheti-a-nok-boret-a-szolarium-a-dohanyzas.html Így támad az uszodaszemölcshttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20130621-szemolcs-a-nemi-szerveken-nem-biztos-hogy-hpv-lehet-hogy.html Meggyógyult Caramelhttp://www.life.hu/gyogyulj/20130710-caramel-a-megasztar-gyoztese-felepult-tobb-honapja-tarto-bokaserulesebol.html