Jamie Eagle és Louis Davies ugyanúgy néz ki, mint bármilyen más, házasodni készülő jegyespár. Az ő szerelmi történetük azonban egy kissé eltér a szokásostól, mert mindketten nemváltoztató műtétre készülnek.

A húszesztendős Jamie Eagle fiúként született, de most lányként él, jegyese, a huszonöt éves Louis Davies pedig lányként született, és most fiúként él. Kilenchónapos viharos szerelem után jegyezték el egymást, de a This Morning showműsorban elmondták, addig várnak a házassággal, amíg mindketten át nem estek a nemváltó felkészülésen és a műtéten. A róluk készült fotókat itt nézheted meg.

Forrás: Facebook/Louis Davies

A pár akkor találkozott először, amikor Louis meghívta Jamie-t, hogy tartson előadást egyetemi csoportjának, amikor transzneműségéről készült nyilvános vallomást tenni. "Tudom, milyen nehéz odaállni a család és a barátok elé" - mondta Jamie. "Tizenhat éves koromban elsőként a nővéremnek vallottam be a dolgot, aki nagyon jól vette a hírt, de a családommal már sokkal tovább tartott a dolog. Négy éve vagyok transznemű, és ez egy nagyon hosszú folyamat. Jobban féltem elkérni a telefonszámát, mint elárulni az egyetemi csoporttársaimnak, hogy transznemű vagyok" - mesélte Louis. "Szerintem sokan összekeverik a nemet és a szexualitást. Reméljük, ha nyíltan beszélünk róla, azzal sikerül eltüntetnünk ezeket a sztereotípiákat. Egyszerűen fogalmazva, én fiú vagyok, Jamie pedig lány."

A This Morning házigazdája, Eamonn Holmes kapcsolatuk testi oldaláról is kérdezte a párt. Louis így válaszolt: "Nem lehetünk intim viszonyban, mert még nem vagyunk harmóniában a saját testünkkel, és ezt mindketten tiszteletben tartjuk. Éppen ezért van szükségünk a műtétre, hogy továbbléphessünk." Amikor pedig a műsorvezető azt kérdezte, milyen tanácsot adna a hasonló helyzetben lévő fiataloknak, Louis azt válaszolta, hogy mindenképpen beszélni kell valakivel, akiben megbíznak, nem szabad örökké halogatni, mert az felőrli őket. "Nekem 21 évig tartott, mire bevallottam. Sokan már fiatalabb korban beszélnek róla, ami szerintem nagyon jó dolog" - mondta.

Transzszexualitás, avagy a harmadik nemhttp://www.life.hu/legytrendi/20130308-transzszexualitas-avagy-a-harmadik-nem-szerepel-a-lifehu-divatbotranyok-sorozataban.html Tíz híres transznemű Ázsiábanhttp://www.life.hu/szeress/20130118-a-tiz-leghiresebb-azsiai-transznemu.html Ők a legszebb transzneműekhttp://www.life.hu/szepulj/20121105-transznemu-szepsegverseny-ok-a-legszebbek.html Kitálalt a világsztár transzszexuális gyermekehttp://www.life.hu/legykepben/20120720-oszinten-meselt-warren-beatty-transznemu-fia-kathlyn-elizabeth-beatty.html