Szokatlan beavatkozáson esett át az X-Faktor sztárja

X-Faktor botox injekció színész Gyurcsík Tibor sztár énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem mindennapi beavatkozást hajtottak végre a 2011-es X-Faktor énekesén, Gyurcsík Tibin.

A sztár egy kicsit ugyan tartott a botoxtól, barátja, Kocsis Tibor azonban megnyugtatta őt, hogy ma már egy ilyen kezelés egyáltalán nem ciki. "Nem annyira rossz, amennyire gondoltam. Nem is a fájdalomtól tartottam igazán, hanem attól, hogy lesz-e bármi komplikáció utána. Ki lehetett bírni" - mondta el Tibi a Blikknek.

RTL KlubBársony Bence
RTL KlubBársony Bence

Arra a kérdésre, hogy miért a botoxos beavatkozás mellett döntött, a színészként is dolgozó fiatalembert azt felelte, hogy mivel a munkája során rengeteget van színpadon, nem engedheti meg magának, hogy állandóan izzadtságfoltok éktelenkedjenek a ruháin. Tibi több alternatívának is utánanézett, majd végül a nők által kedvelt hónaljbotoxot választotta. Orvosa szerint körülbelül egy hétre van szükség ahhoz, hogy az injekció hatni kezdjen, onnantól pedig nyolc-tizenkét hónapig gátolja az izzadást.

Szemgolyómasszázs a legújabb őrülethttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20130730-tajvanon-a-szemgolyomasszazzsal-enyhitik-a-faradt-szemek-szuro-fajdalmat.htmlApa herpeszes? Ne engedd a baba közelébe!http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20130724-herpesz-virussal-fertozodott-apa-eletveszelyes-az-ujszulottre-nezve.htmlEgy hét alatt épült le teljesen a kisfiúhttp://www.life.hu/gyogyulj/20130730-shea-givin-nyolc-eves-kisfiu-egy-het-alatt-epult-le.htmlAmikor millió apró atka ürüléke irritálhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20130711-apro-atkak-millioinak-uruleke-irritalja-az-hazipor-allergiaban-szenvedoket.htmlEgyedülálló módon gyógyult meg a kis Zétényhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20130708-egyedulallo-gyogymod-zeteny-gyogyulasaert.htmlTilos cápauszonyt árulni New Yorkban jövő nyártólhttp://www.life.hu/gyogyulj/20130728-tilos-lesz-capauszonyt-arulni-new-yorkban-2014-nyartol.htmlIdegenkéz-szindróma: mikor a kéz ellened fordulhttp://www.life.hu/gyogyulj/20130715-idegen-kez-szindroma-mikor-a-kezed-ellened-fordul.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.