Az egyre botrányosabb énekesnő, Ke$ha manapság inkább elvetemült viselkedésével hívja fel magára a figyelmet, mint sem zenei karrierjével. Újabb zavarba ejtő titkot teregetett ki magáról.

A szőke sztár a Heat magazinnak mesélt születési rendellenességéről: "Farokkal születtem. Ez egy picike farkinca volt, egy centinél is rövidebb, de levágták és ellopták tőlem. Ez még akkor történt, amikor kicsi voltam. Nagyon szomorú vagyok miatta."

Forrás: AFP


A különc 26 éves énekes imádja megosztani rajongóival élete furcsaságait, ezért is döntött úgy, hogy valóság showt csinál mindennapjaiból. A Ke$ha: My Crazy, Beautiful Life néven futó doku bepillantást enged az őrült lány színpadi és színpad mögött zajló élményeibe.
Az egyik részben például, saját vizeletét itta meg, ráadásul azt állította, hogy ízlett neki: "Az enyém nem rossz, mert eléggé hidratált a testem. Olyan íze volt, mint a cukorkának." - mesélte beteges kalandját Ke$ha.

 

Bugyi nélkül parádézott Kesha?http://www.life.hu/legytrendi/20130520-billboard-music-awards-2013-bugyi-nelkul-erkezett-kesha-enekesno.html Saját vizeletét itta meg Keshahttp://www.life.hu/legykepben/20130214-kesha-amerikai-enekesno-a-sajat-vizeletet-itta-meg.html Kesha hazafias öltözetben vallott szerelmet Obamánakhttp://www.life.hu/szepulj/20130122-barack-obama-beiktatasan-kesha-szerelmes-dalt-kuldott-az-usa-elnokenek.html Kesha hatalmas bulit csapott a Kapcsolat koncertenhttp://www.life.hu/life/galeria/20110627-kesha-hatalmas-bulit-csapott-a-kapcsolat-koncerten.html Kesha vallja: ragaszkodnunk kell az álmainkhozhttp://www.life.hu/legykepben/20110627-kesha-vallja-ragaszkodnunk-kell-az-almainkhoz.html Hisztissé teheti a nőket a csokoládé?http://www.life.hu/ez-zsir/20130730-a-18-szazadban-az-orvosok-azt-hittek-a-noi-hiszti.html A pasik a pornó miatt elégedetlenek a testükkelhttp://www.life.hu/szeress/20130802-a-porno-miatt-elegedetlenek-a-testukkel-a-mai-ferfiak.html Mégsem dobták ki VV Évát a rehabrólhttp://www.life.hu/legykepben/20130802-vv-evat-nem-dobtak-ki-budapesti-merenyi-gusztav-korhazbol.html Megmutatta csodaszép kislányát VV Bécihttp://www.life.hu/legykepben/20130803-megmutatta-csodaszep-kislanyat-napsugart-vv-beci-akit-mostanaban-young-g.html Kristen Bell nem aggódik súlyfeleslege miatthttp://www.life.hu/ez-zsir/20130803-kristen-bell-szineszno-nem-aggodik-sulyfeleslege-miatt-fel-evvel-szulese.html