A fején és a kezén is ronda hegek őrzik az énekes májusi balesetének nyomait.

George Michael már sosem lesz a régi. A világsztár kénytelen megbarátkozni azzal, hogy maradandó sérüléseket szerzett májusi balesetekor. Ahogy a Life.hu is megírta, az énekes kiesett egy terepjáróból a brit M1-es autópályán. Azt, hogy pontosan hogyan történt a szerencsétlenség, nem tudni.

Forrás: AFP

A sztár szerint nem záródott jól a kocsi ajtaja, amikor a majdnem tragédiába torkolló baleset történt. Az biztos, hogy a híresség még most is tele van hegekkel: a minap Londonban sétált, amikor feltűnt, hogy a fején hátul és a bal könyökén is egy-egy mély seb húzódik. George-ot két hétig kezelték kórházban, állítólag most már jobban érzi magát. Van néhány sebe, de alapvetően örül, hogy életben maradt - írja a People magazin. 2010-ben történt már hasonló eset: akkor 8 hét börtönre ítélték, amiért Range Roverével karambolozott. Előtte kannabiszt fogyasztott.

 

Hihetetlen! George Michael már 50 éveshttp://www.life.hu/szorakozz/20130623-george-michael-brit-popenekes-50-szuletesnapjat-unnepli-junius-25en.html Kizuhant a kocsijából George Michaelhttp://www.life.hu/gyogyulj/20130521-george-michael-enekes-kiesett-kocsijabol-az-autopalyan-igy-szerezte-mult.html Autóbalesetet szenvedett George Michaelhttp://www.life.hu/gyogyulj/20130517-george-michael-enekes-autobalesetet-szenvedett.html Egy vagyonért gyógyulgat George Michaelhttp://www.life.hu/gyogyulj/20130408-george-michael-enekest-ket-honapig-korhazban-kezeltek-egy-vagyonert.html