Kisebb szívműtétet végeztek George W. Bush volt amerikai elnökön, kedden - jelentették amerikai lapok.

A műtét során egy elzáródott eret kellett kitágítani, és egy úgynevezett feszítőkeretet (stent) ültettek be a politikus testébe - számol be az MTI. "Bush jól van, türelmetlenül várja, hogy szerdán hazatérhessen, és folytathassa normális életét" - mondta Freddy Ford szóvivő.

Forrás: AFP

Az orvosok hétfőn figyeltek fel az elzáródásra, amikor a 67 éves ex-elnök szokásos éves felülvizsgálaton vett részt. Az ajánlásukra történt az operáció a Texas Health Presbyterian kórházban. George W. Bush 2001-2009 között volt az Egyesült Államok elnöke.

 

Maradandó sérüléseket szerzett George Michaelhttp://www.life.hu/gyogyulj/20130806-george-michael-enekes-maradando-seruleseket-szerzett-majusi-autobalesete-soran.html Nálunk is egyre több a fiatal hikikimorihttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20130718-egyre-tobb-fialatember-zarkozik-a-szobajaba-magyarorszagon-is.html Ez a különbség az allergia és a szénanátha közötthttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20130718-a-szakerto-valaszol-ez-a-kulonbseg-az-allergia-es-a.html Hájas arca lett Robbie Williamsnakhttp://www.life.hu/gyogyulj/20130802-robbie-williams-enekes-europai-turneja-alatt-sokat-hizott.html Farokkal született az énekesnőhttp://www.life.hu/gyogyulj/20130803-farokkal-szuletett-es-megbotrankoztat-az-enekesno-kesha.html