A K&H gyógyvarázs mesedoktorok programjának augusztusi-szeptemberi helyszínei és időpontjai néhány óra alatt megteltek. 24 óra alatt 5 500 önkéntes regisztrált, hogy mesét szeretne olvasni a beteg gyerekek számára. A folytatásra további intézmények bevonásával és még több időponttal készül a K&H.

Nem várt sikerrel zárult a K&H gyógyvarázs mesedoktorok önkéntes meseolvasó programjának első hete. Az indulástól számított 24 óra alatt több mint 5500-an regisztráltak a honlapon, péntek délre ez a szám 7300 főre nőtt. A budapesti időpontok néhány óra alatt elfogytak, de a vidéki helyszínekre is csupán egy-egy szabad időpontot lehet már elvétve találni.

"Számunkra is meglepő és egyben megható a nagy érdeklődés és a program robbanásszerű sikere" - mondta Kónya Andrea, a K&H Csoport szenior kommunikációs referense. "Ezúton is szeretnénk köszönetet mondani annak a több mint hétezer embernek, aki eddig regisztrált a honlapon. Egyúttal pedig elnézést kérünk azoktól, akik már nem tudtak a program e szakaszában időpontot foglalni!"

Forrás: K&H

A K&H gyógyvarázs mesedoktorok program keretében jelenleg szeptember közepéig lehetett meseolvasó időpontot foglalni, 24 gyermek-egészségügyi intézménybe. A szervezők most azon dolgoznak, hogy szeptembertől az eddiginél több intézménybe és több időpontra tudjanak majd jelentkezni az önkéntesek.

"A mesedoktorok program - összhangban a K&H gyógyvarázs pályázati évével - 2014 márciusáig folytatódni fog, így minden lelkes jelentkezőnek lesz alkalma a meseolvasásra" - tette hozzá Kónya Andrea. "A meseolvasókat kérjük, hogy szeptember elején látogassanak vissza az oldalra, mert akkor töltjük fel az új intézményeket és időpontokat."

A K&H gyógyvarázs várja olyan kórházak, gyermek-egészségügyi intézmények jelentkezését is, akik szeretnének csatlakozni a programhoz, és az intézményükben fekvő beteg gyerekek életébe ezúton is némi vidámságot csempészni.

A K&H gyógyvarázs meseolvasó önkéntesek jelentkezését várja országszertehttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20130807-a-kh-gyogyvarazs-meseolvaso-onkentesek-jelentkezeset-varja-orszagszerte.html 11 nyertes a 10 éves K&H gyógyvarázs pályázatánhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20130731-11-nyertes-a-10-eves-kh-gyogyvarazs-palyazatan.html Gyógyvarázs: Így készítsd fel a kicsit a kórházrahttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20130612-gyogyvarazs-gyerek-a-korhazban.html Gyógyvarázs: Mennyibe kerül, ha beteg a gyerek?http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20130603-gyogyvarazs-mennyibe-kerul-ha-beteg-a-gyerek.html Gyógyvarázs: Fogyatékos gyermek a családbanhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20130507-gyogyvarazs-fogyatekos-gyermek-a-csaladban.html