Gyilkos kórral küzd világbajnok vízilabdázónk

agydaganat rákos beteg világbajnok vízilabda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Agydaganatot diagnosztizáltak Sipos Edit vízilabdázónál. A 38 éves sportoló tagja volta világ- és Európa-bajnok csapatnak is.

"Élete legnehezebb meccsét kell játszania, és nagyon egyedül van a medencében!" - olvasható a csapattársak felhívása a Szentesinfo.hu portálon. Azt kérik, aki tud, támogassa anyagilag a világ- és Európa-bajnok sportolónőt. A vízilabda-válogatott egykori vezéregyénisége ugyanis hosszú ideje rákkal küzd. Gyógykezelését eddig úszásoktatásból fedezte, ám nemrég állapota rosszabbra fordult: áttétett találtak nála, ezért be kellett feküdnie az onkológiára. Bár már hazamehetett, a kezelés miatt állapota jelenleg nagyon rossz, ezért már oktatni sem tud - írja a Hír24.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]
Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is!


Cikkek, információk, nyereményjátékok, szavazások, horoszkópok és galériák. Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is, ha nem akarsz lemaradni semmiről!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A LIFE.HU OLDAL!



Robin Cook: "Az influenza korunk betegsége"http://www.life.hu/szorakozz/20130808-robin-cook-budapesten-jart-interju-a-jotekony-halal-cimu-konyv.htmlBele is halhatsz a leggyakoribb strandbetegségbehttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20130808-eletveszelyes-lehet-a-leggyakoribb-strandbetegseg-a-napszuras.htmlBella énekléssel gyógyítja meg a betegekethttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20130625-bagdi-bella-eneklessel-gyogytja-az-embereket.htmlHalálos fogyiszert adott betegeinek a diétaguruhttp://www.life.hu/ez-zsir/20130710-pierre-dukan-francia-dietaguru-nem-praktizalhat-amiert-halalos-fogyokuras-tablettakat.htmlRitka betegsége van a sportolónakhttp://www.life.hu/gyogyulj/20130619-ritka-betegseget-tart-fel-a-paralimpikonnal-tom-staniford-paralimpiai-biciklistanal.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.