Tudd meg az igazságot! Ettőt függ a ciciméret

mell implantátum mellméret plasztikai sebészet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A méretet az orvos és a páciens, esetleg a partner együtt választják ki, hiszen nem szabad túlzásokba esni. A műtét során használnak egy próbaimplantátumot - úgynevezett sizert -, amelynek segítségével meg lehet határozni a végleges méretet.
Tudtad? Így készül a formás cicihttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20130724-a-mellimplantatum-helyetol-a-formajatol-es-meretetol-fugg-hogy-szep.htmlTökéletes cicid lehet! Hollywoodi rafinériákhttp://www.life.hu/szepulj/20130425-hollywoodi-mellformalo-tippek-tokeletes-cicik-mellmutet-nelkul.htmlTályog a mellbimbón - A piercing szexi, de veszélyeshttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20130617-a-piercingek-es-a-testekszerek-egeszsegugyi-kockazatai.htmlCsúnya betegségeket okoz a rossz melltartóhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20130611-a-nem-megfelelo-meretu-melltarto-komoly-egeszsegugyi-problemakat-okozhat.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.