Leharapta egy cápa egy Mauin nyaraló német nő karját. A hatóságok csütörtökön a partszakasz átvizsgálása után újra megnyitották a baleset miatt egy időre lezárt fürdőhelyet.

A húszéves nőt búvárkodás közben, alig ötven méterre a parttól érte a támadás Palauea Beach-nél. A parton lévők a nő segélykiáltására figyeltek fel és azonnal a segítségére siettek, egy kajakkal hozták ki a vízből. A helyi tűzoltóparancsnok tájékoztatása szerint az áldozat jobb karját a váll alatt harapta le a cápa. A végtagot nem sikerült megtalálni. A sérültet kritikus állapotban szállították a sziget egyik kórházába.

Forrás: Thinkstock

Idén hat cápatámadás történt Hawaiin, ebből három a második legnagyobb szigeten, Mauin. Utoljára 2004-ben hunyt el cápatámadásban megsérült áldozat: Willis McInnis lábát szörfözés közben harapta le egy tigriscápa ugyancsak Mauinál, a férfi a súlyos vérveszteségbe halt bele. Júliusban egy vakációzó fiatal Sao Pauló-i lány vesztette életét cápatámadás miatt a brazíliai Pernambuco állam fővárosának a strandján.

Forrás: MTI

A Szex és New York miatt tűnt el a lapostetűhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20130711-a-szex-es-new-york-megszabaditotta-a-vilagot-a-lapostetutol.html Így büntetik a munkahelyen a csúnyaságothttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20130723-munkahelyukon-is-tobbet-cikizik-a-kevesbe-szep-embereket.html Szájával rajzol a természetrajzolóhttp://www.life.hu/gyogyulj/20130813-lifenight-szajaval-rajzol-a-termeszetrajzolo.html Ne cseréld le a dokid okostelefonrahttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20130723-egeszsegugyi-alkalmazasok-okostelefonra.html