Furcsa betegség miatt erősen szőrösödik egy kilencéves, kínai kislány. Elképesztő fotó.

A Hangzhou tartományból származó Huang Ting már születésekor is szőrös volt. A most kilencéves, kínai kislánya arca és teste is tele van szőrszálakkal. Különös rendellenességét valószínű, hogy édesapjától örökölte, aki hozzá hasonlóan erős testszőrzettel bír. A lány édesanyja az egyedüli kereső a családban, mivel az apa a szőrös külseje miatt nem megy emberek közé.

Forrás: Northfoto
Huang Ting karját mutatja édesanyja

Mások is szenvednek az erős szőrzettől. Ahogy a Life.hu is megírta, egy német nőnek például szülés után annyira megerősödött az arcszőrzete, hogy minden nap borotválnia kellett. Egyszer azonban megunta és hagyta nőni. Mára jókora szakálla lett, de így is vonzónak tarja magát.

Szakállal is szexinek tartja magát egy nőhttp://www.life.hu/szorakozz/20130410-egy-nemet-no-megunta-minden-nap-borotvalni-arcszorzetet-igy-mara.html Magyar kórházakban is tesztelik az iKnife-othttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20130813-uj-remeny-a-rakos-betegeknek-az-intelligens-sebeszkest-az-iknifeot.html Ahol szűzhártya nélkül nincs boldog házassághttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20130730-tomegesen-vegeznek-a-szuzhartyavisszaallito-mutetet-albaniaban.html Szuperméztől gyógyulnak a sebekhttp://www.life.hu/gyogyulj/20130814-szupermeztol-gyogyulnak-a-sebek-es-pusztulnak-a-korokozok.html Fertőzés jeleire bukkantak a miskolci kórházbanhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20130817-fertozes-jelei-a-miskolci-korhazban-ahol-koraszulott-csecsemok-haltak-meg.html