A színész állítólag Alzheimer-kórban szenved és állapota súlyos. Már csak árnyéka önmagának.

Sean Connery súlyos Alzheimer-kórban szenved. Egy német lap, a Bild am Sonntag közölt cikket a veterán színész állapotáról, amelyben a sztár barátaira hivatkoznak.

Forrás: AFP

Michael Caine szerint kollegája már nem ura az elméjének. Állítólag egyre rosszabb a memóriája és állandóan elfelejti, hol van éppen. Ezért 77 éves feleségét, Micheline Roquebrune-t rendszeresen riasztani kell, hogy érte menjen. A 83 éves színész évek óta visszavonultan él New Yorkban és Spanyolországban. Barátai komolyan aggódnak érte.

Pár hónaposan veszítettük el Zoéthttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20130802-egy-sma-nevu-betegsegben-meghalt-kislany-szivszorito-tortenete.html Életveszélybe került Kasza Tibi édesanyjahttp://www.life.hu/gyogyulj/20130826-kasza-tibor-magyar-enekes-musorvezeto-a-tv2-sztarjanak-edesanyja-rosszul.html Meghalt Julie Harris amerikai színésznőhttp://www.life.hu/gyogyulj/20130825-meghalt-julie-harris-amerikai-szineszno-nyolcvanhet-eves-volt.html 59 napig alszik egyfolytában a fiatal szépséghttp://www.life.hu/gyogyulj/20130823-59-napig-alszik-egyfolytaban-a-csipkerozsikaszindromas-lany-imaarl-duprey.html A férfi, akinek áldás volt a rákhttp://www.life.hu/gyogyulj/20130822-rick-keyworth-rakos-volt-de-meggyogyult-es-szemelyi-edzo-lett.html