Heteken keresztül nem tudott szexelni férjével egy nő, aki végül pert indított orvosa ellen.

Szűk vaginája miatt nem tudott szexelni egy kanadai nő, ezért beperelte nőgyógyászát. A hölgy a doktornál hozta világra gyermekét, ám a szülés nem volt komplikációktól mentes. Kiderült, hogy az asszony hüvelyében szakadás történt, ezért az orvos egy helyreállító-műtétet javasolt neki. Az operációt követően hat hétig kellett önmegtartóztató életet élnie.

Forrás: Thinkstock

Az első próbálkozás azonban olyan fájdalmasra sikerült, hogy felkeresett egy másik orvost. Kiderült, előző nőgyógyásza olyannyira szűkre húzta össze vagináját, hogy az teljesen alkalmatlanná vált a szexre. Az asszony és férje több millió dollárt követel kártérítésként.

Szívműtétje volt az egykori amerikai elnöknekhttp://www.life.hu/gyogyulj/20130806-george-w-bush-volt-amerikai-elnokon-szivmutetet-vegeztek.html Nyaralás helyett műtét vár Giannirahttp://www.life.hu/legykepben/20130710-gianni-annoni-olasz-musorvezetore-nyaralas-helyett-mutet-var.html Karikás a szemed? Műtét után még rosszabb lesz!http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20130613-karikas-szemekkel-kapcsolatban-tehetetlen-a-plasztikai-sebeszet.html Ez a műtét a plasztikai sebészek rémálmahttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20130531-a-reoperacio-masok-hibajanak-korrigalasa-sok-kockazatot-rejt.html Súlyos műtétje volt a magyar sportolónakhttp://www.life.hu/gyogyulj/20130612-talmacsi-gabor-vilagbajnok-motorost-megmutottek-osszecsavaroztak-torott-sipcsontjat.html