A színészt háromnegyed éven át antibiotikummal kezelte egykori orvosa, mert azt hitte, gyulladás áll panaszainak hátterében. Közben rákos volt.

Michael Douglas egyszerű fogfájással ment orvoshoz 2010-ben, aki gyulladásra gyanakodott, ezért antibiotikumot írt fel neki. Mivel nem múltak el fájdalmai, felkeresett egy másik specialistát. Ő azonnali biopsziát javasolt, két nappal később pedig megvolt a rákos diagnózis.  Amikor közölték vele, halálfélelem helyett éktelen harag lett úrrá rajta, annyira mérges volt egykori dokijára - árulta el a GQ magazinnak.

AFP

Nem sokkal később egy New York-i kórházban kiderült, hogy a színész a legelőrehaladottabb, negyedik stádiumban van. "Majdnem leestem a székről. Az ötödik stádium a temető. Már diónyi méretű volt a daganat" - mesélte a híresség, akinek szervezetében már két éve nincsenek rákos sejtek, és ő maga "95 százalékig biztos benne", hogy nem is fog kiújulni a kór.

 

Michael Douglas: "Nincs válságban a házasságom"http://www.life.hu/szeress/20130903-michael-douglas-szinesz-tagadja-hogy-valsagban-van-a-hazassaga-catherine.html Szétment Michael Douglas és Catherine Zeta-Joneshttp://www.life.hu/szeress/20130828-michael-douglas-es-catherine-zetajones-hazassaga-megromlott-most-szunetet-tartanak.html Michael Douglas válni akarhttp://www.life.hu/szeress/20130808-michael-douglas-szerint-felesege-catherine-zetajones-felelos-torokrakjaert-es-valni.html Mégsem orális szex okozta Michael Douglas rákjáthttp://www.life.hu/gyogyulj/20130604-michael-douglas-sajtosa-szerint-felreertettek-a-sztar-rakkal-kapcsolatos-mondatait.html Orális szex okozta Michael Douglas rákjáthttp://www.life.hu/gyogyulj/20130603-michael-douglas-szinesz-elarulta-hogy-2010ben-diagnosztizalt-torokrakjat-oralis-szex.html