Sárfalvi Péter többszörös világ- és Európa-bajnok öttusázó, műsorvezető bevállalta, hogy vérét adja a versenyért. Pedig retteg a tűszúrástól.

A Jótékonysági Sztárfutam résztvevői, követve a Nemzeti Vágta hagyományát, idén is nemes cél érdekében szállnak nyeregbe. Sárfalvi Péter, többszörös világ- és Európa-bajnok öttusázó, műsorvezető, a Ments Életet! alapítványért lovával fut majd. Péter tűfóbiás, most mégis vállalkozott arra, hogy véradáson vegyen részt- tudta meg a Life.hu.

Nemzeti Vágta
Sárfalvi Péter

Péter egész nap izgult az esemény miatt, de félelmét leküzdve, eltökélten nyújtotta karját a nővérnek "Igaz, nem mertem odanézni, amikor belém szúrták a tűt, de végül is egyáltalán nem fájt, az egész művelet közben jól éreztem magam. Tizenéves koromban egy vérvétel után elájultam, így nem csoda, ha most izgultam egy picit. A tűfóbiámat valószínűleg édesapámtól örököltem, most azonban sikeresen leküzdöttem, ezért úgy döntöttem, legközelebb a családomat is magammal hozom, hogy ők is adhassanak vért" - mesélte.

Rekordhosszúságúak a kórházi várólistákhttp://www.life.hu/gyogyulj/20130912-rekordhosszusagura-nottek-a-korhazak-varolistai-magyarorszagon.html A stressztől leszünk rákosak?http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20130822-a-stressztol-leszunk-rakosak-stresszoldo-technikak.html Szép fehér növény, de borzalmas sebeket okozhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20130905-mar-hazankban-is-megtalalhato-a-vaksagot-kiuteseket-okozo-noveny.html Így tehetsz a kutyaharapás ellen!http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20130822-ebmarta-gyerekek-igy-tehetsz-a-kutyaharapas-ellen.html Kokó úgy nyomta, hogy mindenkit lehagytunk!http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20130910-kovacs-istvan-koko-egy-mozgasserult-fiatallal-futotta-le-a-28.html