Herpai Sándor, a V'Moto-Rock egykori dobosa elvesztette Leányfalui házát, most pszichiátriára került.

Herpai Sándorért nők százai rajongtak azokban az időkben, amikor Demjén Ferenccel közösen alapította a V'Moto-Rock nevű együttest. A dobos sikerekben gazdag élete azonban már a múlté. Jelenleg napjait a Gálfi Béla Kórház pszichiátriai osztályának falain belül tölti - tudta meg a Blikk.

Forrás: kormoranfolk.hu
Herpai Sándor

"Néhány napja minden előjel nélkül értem jött egy csávó, azt mondta, hogy körzeti megbízott, és elvinne engem a szentendrei pszichiátriára. Ott kaptam egy beutalót, és ide hozott. Állítólag depresszió és öngyilkosság gyanúja miatt hoztak be, pedig eszem ágában sincs megölni magam" - kezdte dühösen Sándor, aki nem tudta fizetni a házára felvett hitelét, ezért a bank már végrehajtást is kezdeményezett. Herpai ingerülten nyilatkozott a pszichiátrián tapasztalt bánásmódról a lapnak. "A minap megpróbáltam megszökni. Pizsamában átugrottam a kerítésen, de aztán értem jött két hapsi. Mondtam, hogy eszüknél legyenek, mert ha valamelyik megüt, mind a kettőt széttépem. Kilencven kiló színizom vagyok, nekem a két pasas mindössze négy másodperc" -  bizonygatta a zenész, akit minden bizonnyal megviseltek a történtek.

Van olyan állat, amelyik mindig mosolyog!http://www.life.hu/gyogyulj/stresszoldas/20130828-hosszabba-teszik-az-eletet-a-stresszoldo-allatok.html Amputáció - Kudarc a betegnek és az orvosnakhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20130828-amputacio-kudarc-a-betegnek-es-az-orvosnak.html Emésztőrendszeri probléma az újszülöttnél?http://www.life.hu/gyogyulj/20130912-a-lifehu-szekertoje-dr-nagy-zsolt-segit-az-emesztorendszeri-problemak.html Szexfüggőségéről vallott Robert F. Kennedyhttp://www.life.hu/gyogyulj/20130915-szexfuggosegerol-vallott-robert-f-kennedy-a-negyvenot-eve-meggyilkolt-volt.html Hogyan legyek jó nő? Mennyei arcpakoláshttp://www.life.hu/gyogyulj/stresszoldas/20130912-hogyan-legyek-jo-no-takacs-nora-stresszoldo-arcpakolast-keszit.html