Már otthonában, Szerbiában gyógyulgat Natasa Kovacevic, akinek térd alatt amputálni kellett a lábát a győri kosárlabdacsapat szeptember 7-i buszbalesete után.

Natasa Kovacevic elhagyta a győri kórházat, rehabilitációja a belgrádi katonai kórházban folytatódik. A klub honlapjának tájékoztatása szerint a játékost a fővárosban már várta Vanja Udovicic sportminiszter, aki megerősítette, hogy Szerbia mindenben támogatja őt. Natasa édesapja megköszönte a magyarok önzetlen segítségét, amelyet lánya kapott a baleset után.

Forrás: gyorikosar.hu
Natasa Kovacevic

A győri csapatot egy soproni mérkőzésre szállító busz Kapuvárnál ütközött össze egy személyautóval. A szerencsétlenség helyszínén meghalt Tapodi Péter klubigazgató, Fűzy Ákos vezetőedző pedig a győri kórházban vesztette életét. Ahogy a Life.hu is megírta, a klubigazgatót már végső nyugalomra helyezték, a vezetőedző temetése pedig szombaton 14 órakor lesz a pécsi köztemetőben - tudósít az MTI. Jövő szerdán egyébként jótékonysági mérkőzéseket rendeznek a pécsi Lauber Dezső Sportcsarnokban Fűzy Ákos emlékére. A befolyó összeget a szakember családja kapja meg.

 

Búcsú a győri kosarasok klubigazgatójátólhttp://www.life.hu/legykepben/20130912-tapodi-peter-klubigazgatot-aki-a-helyszinen-eletet-vesztette-a-kapuvarnal.html Szétzúzta a kosarasok álmait a tragikus buszbalesethttp://www.life.hu/gyogyulj/20130910-natasa-kovacevic-kosarlabdajatekos-almait-kettetorte-a-labszaramputacio.html Aludtak az ütközéskor a győri kosarasokhttp://www.life.hu/legykepben/20130909-a-gyor-noi-kosarcsapatanak-jatekosai-aludtak-amikor-buszuk-egy-autoval.html Árokba borult a győri női kosárcsapat buszahttp://www.life.hu/legykepben/20130908-meghalt-a-gyori-noi-kosarcsapat-klubigazgatoja-es-vezetoedzoje.html