Az ikonikus műsorvezető nemrég egy interjújában mesélt arról, tavaly mennyire közel állt a teljes idegösszeroppanáshoz.

Amerika egyik legbefolyásosabb embere, az afroamerikaiak példaképe, nem mellesleg pedig 2,7 milliárd dollárra becsülik vagyonát. Hiába a siker és a hírnév, Oprah Winfrey Shaun Robinsonnak adott interjújában elárulta, tavaly közel állt ahhoz, hogy idegösszeomlást kapjon.

AFP

"Kezdetben pörgést és zsibbadást éreztem, amelyek váltakozva jelentkeztek. Amikor ezt észrevettem, azt gondoltam: ha most nem állok le, komoly bajok lesznek. Épp narrációs munkám volt, miközben végig úgy éreztem, leragad a szemem és minden egyes szó hatalmas kihívás volt az agyamnak" - vallott Oprah. Meglepő módon saját maga diagnosztizálta a betegségét, amikor látta a hírt a meztelenül őrjöngő Jason Russellről, aki később saját maga írta le a kór tüneteit. A műsorvezető szerencsére időben cselekedett, mára pedig sokkal jobban érzi magát.

Ismét Oprah Winfrey a legbefolyásosabb hírességhttp://www.life.hu/legykepben/20130626-oprah-winfrey-egykori-talkshowhaziasszony-lett-a-legbefolyasosabb-celeb-a-forbes.html Oprah Winfrey saját televíziós csatornát indítotthttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110103-oprah-winfrey-sajat-televizios-csatornat-inditott.html Idegösszeomlást kapott Nelly Furtadohttp://www.life.hu/tested-lelked/20120604-idegosszeomlast-kapott-nelly-furtado.html Idegösszeomlást kapott az Operett sztárjahttp://www.life.hu/gyogyulj/20120421-idegosszeomlast-kapott-az-operett-sztarja-meszaros-arpad-zsolt.html