Szabó Milán súlyos rákbetegsége miatt már a halál gondolatával is eljátszott. Édesanyja mentette meg.

Ahogy a Life.hu is megírta, Szabó Milán jelenleg súlyos rákbetegséggel küzd. A fiút húgyhólyag-daganattal műtötték és még várnia kell a szövettani eredményre. A tehetetlen várakozás súlyos lelki válságba sodorta - tudta meg a Blikk.

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv
Szabó Milán

"Teljesen megrogytam. Hosszú hónapokig foglalkoztatott az öngyilkosság gondolata, nem tudtam szabadulni tőle. Folyton csak az járt az eszemben, mit csinálhatnék? Nem értettem, mit tettem 23 éves koromra, ami miatt ez történik velem" - idézte fel élete legnehezebb időszakát az énekes, akit most édesanyja támogat. "Rengeteget beszélgettem az édesanyámmal. Azt mondta, ha ő a sok nehézségen átmenve ott áll előttem hatvankét évesen, akkor én is össze kell, hogy szedjem magam. Ő volt az, aki megmentett" - mesélte a fiú.

Milánnak nagyon jót tett, hogy jelentkezett az X-Faktorba. A küzdelem új értelmet adott az életének. "Sokat bulizom, szeretek belecsapni az éjszakába, szeretem az életet, a csajokat. Jelenleg is több lányt próbálok meghódítani" - tette hozzá Milán, aki várhatóan a héten kapja meg a szövettani eredményt.

Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!

Idegösszeomlásáról vallott Oprah Winfreyhttp://www.life.hu/gyogyulj/20130924-oprah-winfrey-amerikai-musorvezeto-showlady-kozel-allt-az-idegosszeroppanashoz.html Az ülőmunka átka: így teszi tönkre a gerincedethttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20130904-faj-a-hatad-az-ulomunka-lehet-az-oka.html Meghalt Magdus néni, a félkarú asszonyhttp://www.life.hu/gyogyulj/20130923-belehalt-seruleseibe-az-az-idos-neni-akire-korabban-kertjeben-talaltak.html A legjobb sportok stresszoldásrahttp://www.life.hu/gyogyulj/stresszoldas/20130829-a-legjobb-sportok-stresszoldasra.html A nemváltoztató férfiért rajong a divatvilághttp://www.life.hu/gyogyulj/20130919-nemvaltoztato-muteten-esett-at-nicole-gibson-akiert-ma-rajong-a.html