Az énekesnő a férjével való szakítás után annyira padlón volt, hogy az öngyilkosság is foglalkoztatta.

Drámai vallomás Katy Perrytől - az énekesnő a minap elárulta, annyira megviselte a szakítás férjével, Russell Branddel, hogy azon járt az esze, véget vet az életének. A popsztár teljesen összeomlott 2011 decemberében - írja a BillBoard Magazin.

Forrás: AFP

Saját bevallása szerint sokszor azon kapta magát, hogy a fürdőszoba padlóján zokog. Gyötrelmeit megírta a By the Grace of God (Isten kegyelméből) című dalban is. Az énekesnő szerencsére azóta összekapta magát: új pasija van, John Mayer, akit nemes egyszerűséggel csak zseninek hív.

Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!Nagyon lealázta Katy Perryt Russel Brandhttp://www.life.hu/szeress/20130806-russel-brand-komikus-durvan-viccelodott-volt-felesegen-katy-perryn.html Így lehet a kutyádból Katy Perryhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130724-egy-amerikai-tervezo-bizarr-parokakat-es-jelmezeket-keszit-kisallatoknak.html Szeretőjével kapta rajta pasiját Katy Perryhttp://www.life.hu/szeress/20130331-katy-perry-enekesnot-megcsalta-john-mayer-es-lebukott-ezert-szakitott.html Vége - megint szakított Katy Perry és szerelmehttp://www.life.hu/szeress/20130320-katy-perry-enekesno-es-john-mayer-ismet-szakitottak.html Katy Perry ujjára máris gyűrűt húztakhttp://www.life.hu/legykepben/20130219-katy-perry-enekesno-ujjara-maris-gyurut-huzott-valentinnap-alkalmabol-baratja.html