A miniszterelnököt sportsérülés miatt kellett megműteni egy budapesti kórházban.

Kórházban töltötte az éjszakát Orbán Viktor. Lábműtéten esett át, egy sportsérülését kellett kezelni. A kormányfő edzés közben sérült meg, aki a sikeres operációt követően kedd reggel el is hagyta a Sportkórházat - tudósít az MTI.

Forrás: Facebook/Orbán Viktor

A miniszterelnök a Facebookjára egy képet is felrakott: egy kórházi ágyon fekszik, bal lába befáslizva. A kép alá azt írta: "Ebcsont beforr. Szerdán kormányülés."

Orbán Viktor elárulta, pontosan melyik napon megy férjhez a lányahttp://www.life.hu/legykepben/20130823-orban-viktor-miniszterelnok-elarulta-pontosan-mikor-lesz-a-lanya-orban.html Férjhez megy Orbán Viktor lányahttp://www.life.hu/szeress/20130730-orban-rahel-orban-viktor-magyar-miniszterelnok-lanya-ferjhez-megy-szeptemberben.html Munkahelyet kell váltanom, mielőtt tönkremegyekhttp://www.life.hu/gyogyulj/stresszoldas/20130906-a-sziv-es-errendszeri-betegsegek-es-a-stressz-osszefuggesei.html Gyilkolni olyan volt, mint meginni egy pohár vizethttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20130816-gyerekkatonak-meg-ma-is-300-ezer-gyerekkatona-szolgal-illegalis-hadseregekben.html Bedrogozva készítette új albumát Lady Gagahttp://www.life.hu/gyogyulj/20130930-lady-gaga-enekesno-drogok-hatasa-alatt-keszitette-uj-albumat-az.html