Amíg az év elején Angelina Jolie sokkolta a világot azzal, hogy - a ráktól való, s nem alaptalan félelme miatt - levetette mindkét mellét, most Anastacia döntött hasonlóan.

 

A 45 éves Anastaciát először tíz évvel ezelőtt operálták rákkal, az énekesnő már akkor azt nyilatkozta, hogy a teljes eltávolítás csökkentette volna a kiújulás esélyét, ám akkor nem így döntött.

Forrás: AFP

Idén februárban azonban jött az újabb sokkoló diagnózis, ismét megtámadta a gyilkos kór, ám a híresség most - a dupla maszektómiát követően - újra optimista. "A korai felismerés kétszer mentette meg az életem. Tovább fogok harcolni, és mindenütt szót emelek majd a szűrővizsgálatok fontossága mellett, ahol csak tehetem" - nyilatkozta a dailymailnek az azóta remek formában lévő Jolie példáját követve az énekesnő.

 

Így néz ki Angelina Jolie a melleltávolítás utánhttp://www.life.hu/gyogyulj/20130710-angelina-jolie-szineszno-remekul-nez-ki-honapokkal-melleltavolito-mutetje-utan.html Hegek őrzik Angelina Jolie vad éveithttp://www.life.hu/life/galeria/20130603-fotokon-akkor-es-most-angelina-jolie-szineszno-hatgyerekes-edesanya-es.html Mellrákban meghalt Angelina Jolie nagynénjehttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20130527-angelina-jolie-szineszno-nagynenje-debbie-martin-mellrakban-halt-meg.html Saját anyjává válik Angelina Joliehttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20130519-angelina-jolie-szineszno-edesanyjat-marcheline-bertrand-alakitja-az-uj-eletrajzi.html Leoperálták Angelina Jolie mindkét melléthttp://www.life.hu/gyogyulj/20130514-angelina-jolie-szinesznonek-eltavolitottak-a-melleit-mert-nagy-volt-a.html