Csúnya égési sérülést szenvedett Gáspár Győző felesége, Bea asszony.

Felesége nagyon megrémítette Győzikét, amikor teafőzés közben a tűzforró vizet a combjára öntötte. Bea ritkán szokott ügyetlenkedni, most azonban a Tv2-n futó Édes Élet című műsorban megmutatta, milyen súlyos következményei lettek annak, ha egy pillanatra nem figyel oda - írja a Blikk.

Fotó: TV2

"Olyan fájdalmat éreztem, hogy hirtelen még üvölteni sem tudtam. Egyszerűen elakadt a lélegzetem, amikor a lábamon landolt a víz. Iszonyatosan fájt" - mesélte Bea, akinek arcára egyből kiült a fájdalom, ami még Győzit is megijesztette. "Egy pillanatra én is megijedtem, hirtelen nem is tudtam, hogyan segíthetnék neki, mihez kapjak" - mesélt a balesetről Győzike, aki néhány másodperc kétségbeesés után rájött, ideje lenne orvost hívni a feleségéhez, hogy enyhítse a kínjait. "A lába egy tenyérnyinél is nagyobb területen leforrázódott, nagyon fájt szegénynek. Olyan vörös volt a bőre, mint a főtt rák. Szerencsére gyorsan jött az orvos, és körültekintően ellátta, bekötözte, a fájdalmát is csillapította" - tette hozzá Győzike, aki szobafogságra kényszerítette feleségét, mert az orvos azt tanácsolta, hogy Beának pihennie kell.

4 bevált módszer tartós stressz ellenhttp://www.life.hu/gyogyulj/stresszoldas/20130918-a-legjobb-megoldasok-tartosan-fennallo-stressz-ellen.html Itt élnek a legegészségesebb emberekhttp://www.life.hu/gyogyulj/20131010-a-vilaggazdasagi-forum-2013as-jelentese-alapjan-svajc-rendelkezik-a-vilag.html Ezért egyél csokoládét!http://www.life.hu/gyogyulj/20131010-a-csokolade-pozitiv-egeszsegugyi-hatasa.html Hazudott betegségéről Michael Douglashttp://www.life.hu/gyogyulj/20131011-michael-douglas-oscardijas-szinesz-hazudott-raktipusarol-es-elarulta-miert.html Felébredt a kómából a Ferencváros focistájahttp://www.life.hu/gyogyulj/20131011-akeem-adams-a-ferencvaros-trinidadi-focistaja-magahoz-tert-a-komabol.html