betegség láz TV2 afta Sztárban sztár alkohol Majka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rettentően aggódott beteg kisfiáért, Mariánért Majka. A kicsinek napokig annyira magas láza volt, hogy még az is felmerült, hogy a híres édesapa lemondja a Sztárban sztár című műsorban való szereplését pénteken este. Ám a kisgyerek szerencsére jobban lett, így Majka is zsűrizhette a külföldi hírességek bőrébe bújt magyar énekeseket. A rapper azt sem titkolta, adások előtt szívesen tunningolja magát alkohollal. 

"Rettentően féltettem Mariánt, majdnem lemondtam miatta a péntek esti adást! Egyszer már megesett, hogy hűtőfürdővel tudtuk csak csillapítani a lázát. Azt a macerát végigcsinálni egy ilyen pici gyerekkel szörnyű élmény egy szülőnek, hisz nem tudod vele megértetni, az ő érdekében ülteted jéghideg vízbe. Ha nem javul az állapota, kénytelen lettem volna üresen hagyni a székemet" - magyarázta Majoros Péter a Blikknek. "Tele lett kiütéssel a kis bőre, és a legváratlanabb pillanatokban sírt fel, kiderült, hogy afta van a szájában, attól szenved" - tette hozzá a TV2 zenés-sztáros műsorának zsűritagja, aki azt sem tagadja, szívesen fogyaszt alkoholt adásba kerülés előtt.

Fotó: Hajdú D. András [origo]
Fotó: Hajdú D. András [origo]


Bár a piálás eddig nem ment Majka szereplése rovására, a biztonság kedvéért a szerkesztők figyelnek a mértékre, tudta meg a Bors. A műsor egyik asszisztense pedig azt is elárulta, hogyan tartják kordában a duhajkodó rappert. A whiskys üvegén bejelölik, hogy mennyi volt a flaskában a stúdióba érkezéskor, és ez meddig apadhat a műsorkezdésig.

"Nincs ebben semmi titkolnivaló: bekocogok hatra, tinta van fél tízig, és kezdődhet a műsor. Többek között innen veszem a bátorságot, ez az én karakterem" - kommentálta a szóbeszédet a napilap kérdésére Majka.

Piával doppingol Majkahttp://www.life.hu/legykepben/20131018-majka-a-rapper-a-tv2-sztarban-sztar-cimu-showmusoraban-alkohollal.htmlMajka klipjét törölték a világhálórólhttp://www.life.hu/legykepben/20130913-majka-nekem-ez-jar-cimu-klipjet-a-youtube-eltavolitotta.htmlMajka balesetet szenvedett a forgatásonhttp://www.life.hu/legykepben/20130912-majka-a-mres-mrs-forgatasan-megserult.htmlMajka csúnyán beszólt az énekesnekhttp://www.life.hu/legykepben/20130826-majka-melegnek-titulalta-varga-viktor-enekest-a-supertv2-gasztro-realityjeben.htmlBotrány lett a csúnya szeméremajkakbólhttp://www.life.hu/gyogyulj/20130823-lifenight-botrany-lett-a-csunya-szemeremajkakbol.htmlMegasztárral állt össze Majkahttp://www.life.hu/legykepben/20130710-majoros-peter-majka-a-valo-vilag-egykori-sztarja-es-szakos.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.