Amikor a biztonsági őr egy törékeny nő

hivatás biztonsági őr videó stressz Katz Dávid őrző-védő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gondoltátok volna, hogy egy törékeny, 50 kilós lány is lehet biztonsági őr? Ildikó ezt a szép, de igazán kemény fiúknak való hivatást választotta, és bizony támadtak már rá olyan durván a munkája során, amitől sokkot kapott.

Ám a sokkoló eset nem akkor történt, amikor egy fiatalember egy sövényvágó késsel próbált bejutni a Magyar Tudományos Akadémia épületébe - a bátor lány ezt a behatolási kísérletet videónk előtt hárította el határozottan és férfiasan. Ildikó őrző-védő munkájával konkrétan Czeizel Endre elrablását akadályozta meg - de nézzük a vérfagyasztó ügy részleteit Katz Dávidtól, a Life.hu sztárriporterétől.

http://videa.hu/player?v=TgPvQ1UZsycspiaV
6 tanács a vizsgadrukk legyőzésérehttp://www.life.hu/gyogyulj/stresszoldas/20130924-a-vizsga-elotti-stressz-legyozese.htmlLazulj el! Stresszoldó tippek az irodábanhttp://www.life.hu/gyogyulj/stresszoldas/20131016-hogyan-legyek-jo-no-stresszoldas-az-irodaban.htmlA legfinomabb stresszoldó ételek és italokhttp://www.life.hu/gyogyulj/stresszoldas/20130919-stresszoldo-etelek-es-italok.html4 bevált módszer tartós stressz ellenhttp://www.life.hu/gyogyulj/stresszoldas/20130918-a-legjobb-megoldasok-tartosan-fennallo-stressz-ellen.htmlBeilleszkedni nehéz! Első nap a főiskolánhttp://www.life.hu/gyogyulj/stresszoldas/20131009-stressz-a-foiskolan-a-beilleszkedes-nem-konnyu.htmlGyerekakarás: stresszeltem és beleőrültemhttp://www.life.hu/gyogyulj/stresszoldas/20130913-a-stressz-a-legjobb-fogamzasgatlo-amikor-a-stressz-.htmlÍgy készíts stresszoldó fürdőt!http://www.life.hu/gyogyulj/stresszoldas/20131004-hogyan-legyek-jo-no-igy-keszits-stresszoldo-labfurdot.htmlEmiatt stresszelnek a gyerekek az iskolábanhttp://www.life.hu/gyogyulj/stresszoldas/20130916-az-iskolai-stressz-okai.htmlMunkahelyet kell váltanom, mielőtt tönkremegyekhttp://www.life.hu/gyogyulj/stresszoldas/20130906-a-sziv-es-errendszeri-betegsegek-es-a-stressz-osszefuggesei.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.