Mészáros Árpád Zsolt megjárta a poklot és a halál küszöbéről tért vissza. A színész figyel az intő jelekre, és úgy döntött új életet kezd.

Mészáros Árpád Zsolt tiszta vizet öntött a pohárba és elmesélte, min ment keresztül az utóbbi időszakban. Rágalmak és hamis hírek láttak napvilágot arról, miért került öntudatlanul kórházba. A színész a Blikknek őszintén mesélt érzéseiről.

Forrás: RTL Klub

"Rengeteg rosszakaróm van, akik azt terjesztik rólam, hogy drogelvonón voltam" - mondta a lapnak MÁZS. "Az ember egy ilyen eset után nem kerül elvonóra. Én a pszichiátriát jártam meg, csütörtökön jöttem ki onnan. Nem kívánom senkinek azt, amit átéltem! A történtek jobban átformálták az élethez való hozzáállásomat, mint évekkel ezelőtt a daganatos betegségem" - mesélte a színész, aki a részletekről is vallott. "Premierbulin voltam, aztán benéztem az éttermembe, majd egy barátom szülinapját mentünk megünnepelni. Nem tudom pontosan megmondani, mi volt az utolsó képkocka, amelyre emlékszem, csak az, hogy ismerősökkel borozgatunk egy szórakozóhelyen. Ismeretlenekkel voltam, és vélhetően ők raktak drogot az italomba, majd áldozatává váltam egy leütéses rablásnak" - emlékezett Zsolt, aki elárulta, szegycsontrepedése lett, a fején lévő sérülést pedig összekapcsolták.

MÁZS az intő jelekre figyel és úgy döntött, életmódváltásba kezd. "Halálfélelmem volt, mert rájöttem, hogy meghalhattam volna. Ez egy nagy kopp volt a fejemre. A jövőben egy teljes mértékű életmódváltásban gondolkodom. Azt nem mondom, hogy a fiam szülinapján nem kortyolok bele egy pezsgőbe, de az alkoholt elfelejtem egy időre. Negyvenéves leszek, azt gondolom, jókor jött ez az intő jel" - magyarázta a színész.

Titkári állást kapott az amputált lábú kosarashttp://www.life.hu/gyogyulj/20131024-natasa-kovacevicnek-a-gyoriek-amputalt-labu-szerb-kosarlabdazojanak-titkari-allast.html Túl a veszélyes műtéten Varga Viktor barátnőjehttp://www.life.hu/gyogyulj/20131024-varga-viktor-enekes-baratnoje-cynthia-dictator-tul-van-a-veszelyes.html Kopaszon is csodaszép volt - A 22 éves modell különleges gyógyulásahttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20130919-caris-heddbowen-22-eves-modell-daganatos-betegsegebol-a-facebook-segitsegevel.html Megdöbbentő! Ez van a csirke nuggetsbenhttp://www.life.hu/gyogyulj/20131022-gyorsetteremlancok-csirke-nugettseit-vizsgaltak-amerikai-kutatok.html