Mészáros Árpád Zsolt esete kapcsán elevenítette fel kellemetlen élményét Dévényi Tibor. A dj. állítja, neki is partidrogot tettek az italába.

Dévényi Tibi bácsi azóta áldja régi jó szokását, amely szerint mindig csak egy-két kortyot iszik az elé tett italból, amióta az egyik fellépésén rosszul lett. "Évtizedek óta hívnak meg egy-egy pohár italra, sosem tagadtam, hogy a dj.-pultban esténként legurítok egy-egy koktélt, de ez természetes, minden, éjszakában dolgozó kollégámmal előfordul A jó hangulatban ez nem is lehet másként, ám egyszer nagyon ráfaragtam a könnyelműségemre. Beleittam a pultra letett koktélba, és hirtelen nagyon rosszul lettem tőle. Csak pár kortyot ittam belőle, és nagyjából három perc múlva forogni kezdett a világ velem.Tudtam, hogy nagy baj van, mert máskor ennyitől még hasonlót sem éreztem" - mondta el Tibi bácsi a Blikknek.

Forrás: MTI/Kollányi Péter

A lemezlovas arról is mesélt, hogy hosszú percekig nagyon szédült, és csak úgy lett jobban, hogy rengeteg vizet ivott, hogy felhíguljon szervezetében a szer. Tibi bácsi hozzátette, azóta csak olyan italt fogad el, amelyet a szeme láttára nyitnak ki.

 

A szobabicikli rabja lett Dévényi Tiborhttp://www.life.hu/ez-zsir/20130523-devenyi-tibi-bacsi-formaba-szeretne-lendulni-rendszeresen-szobabiciklizik.html Dévényi Tibor végleg egyedül maradthttp://www.life.hu/legykepben/20121231-devenyi-tibor-lemezlovastol-elkoltozott-a-nagyfia.html Lezuhant a színpadról és összetörte magát Dévényi Tiborhttp://www.life.hu/gyogyulj/20111115-megserult-devenyi-tibor.html