A fotós másfél hete letette a cigit, de nem tud úgy elmenni a dohányboltok előtt, hogy ne törne rá a kínzó vágyakozás.

Éder Krisztián figyelmeztetést kapott a szervezetétől, hogy elég volt a dohányzásból, ezért úgy döntött, leteszi a cigit. Közösségi oldalán azonban megírta, milyen kínokat kell kiállnia döntése miatt.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

"Másfél hete nem cigiztem. Útban a leszokáshoz. Azt hiszem, elérkeztem a holtpontra. Adja a jóisten, hogy ne találjak dohányboltot a következő 1 órában" - írta Krisztián. A Life.hu megkérdezte, sikerült-e legyőznie önmagát. "Két éve dohányzom, ami nem olyan sok, mégis most, hogy újra elkezdtem gördeszkázni, nem éreztem jól magam. Hamar kifulladtam és nehezen vettem a levegőt és biztos voltam benne, hogy ez a dohányzás miatt van" - mesélte Krisztián, akinek környezetében sokan cigiznek, ezért sokkal nehezebb a dolga, hiszen állandó csábításnak van kitéve. "Az a baj, hogy sokszor az eszembe jut és amikor a baráti társaságban dohányoznak, akkor még nagyobb a késztetés. Egyelőre semmivel nem pótolom a cigi hiányát, nem eszem többet és nem vetettem be semmi praktikát. Szeretnék tiszta elhatározásból leszokni. Általában nem szoktam fogadalmakat tenni, de ha kitűzök magamnak egy célt, azt betartom" - bizakodott a fotós.

A stressz 10 látható jelehttp://www.life.hu/gyogyulj/stresszoldas/20131002-a-stressz-10-lathato-jele.html Kötelező lesz a pneumococcus elleni védőoltáshttp://www.life.hu/gyogyulj/20131028-a-pneumococcus-es-a-hpv-elleni-oltas-is-kotelezo-lehet.html Amikor a biztonsági őr egy törékeny nőhttp://www.life.hu/gyogyulj/stresszoldas/20131024-egy-igazan-stresszes-munka-amikor-a-biztonsagi-or-egy-torekeny.html Bárhol aludhatsz a bizarr párnávalhttp://www.life.hu/gyogyulj/20131027-barhol-lehet-aludni-a-furcsa-es-bizarr-parna-segitsegevel.html Fájdalomcsillapító helyett hallgass Madonnát!http://www.life.hu/gyogyulj/20131027-a-zene-segithet-lekuzdeni-a-fajdalmat.html