Az élet ötven, pláne hatvan felett még a hírességeknek sem válik könnyebbé: akadnak azonban köztük olyanok, akik nemcsak a korukat viselik méltósággal, de egészséges életmódjuknak köszönhetően bombaformájukat is megőrizték.

Goldie Hawn gyakran edz

A híres színésznő 67 évesen is nyugodtan kimehet a strandra, hiszen nem vall szégyent az alakjával. Az örökké mosolygó, vidám Goldie is belefutott ugyan néhány plasztikai műtétbe, de alapvetően jó formáját az egészséges életmódnak köszönheti - gyakran kapják lencsevégre az edzőterembe jövet-menet, tehát vigyáz az alakjára, miközben nem éhezteti csontsoványra magát.

Forrás: Northfoto

Jane Fonda 75 évesen is ragyog

Dacára egyre szaporodó ráncainak, Jane Fonda még mindig varázslatosan fest. Annak idején neki köszönhettük az aerobikruha és a mellé járó Jane Fonda-zokni robbanásszerű elterjedését, de úgy látszik, a sport nemcsak múló hóbortként játszott szerepet Jane életében. A mai napig rendszeresen sportol, és arra is vigyáz, hogy egészségesen étkezzen - ilyen alakot el sem érhetne másképp.

Forrás: AFP

Meryl Streep úszással tartja formában magát

Az egyik legstílusosabb színésznőként Meryl Streeptől megszoktuk, hogy mindig ízlésesen öltözködik, de nemcsak ebben találja meg az egyensúlyt, harmóniájával és humorával korát is jól viseli. Remek formáját ráadásul nem őrzi mániákus megszállottsággal: ugyan naponta két kilométert leúszik, sosem akart fiatalabbnak tűnni, vagy ment bele drasztikus diétákba. A kemény kardiógyakorlatok vagy az éhezés nem az ő világába tartozik, ennek ellenére odafigyel az egészségére, ami meg is látszik rajta.

Forrás: Northfoto

Raquel Welch jógával fiatalodik

Egy híján hetvenéves, pózolt már ötven felett a Playboy magazinnak, s bár az ő listáján is szerepel pár plasztikai műtét, egyértelműen remek formában van Raquel Welch. Ezért nemcsak a sebészeknek fizet tekintélyes összegeket, de heti hatszor jógázik is, egészséges életmódjának trükkjeiről pedig még könyvet is írt. Richard Burton és Elvis Presley exszeretője ma sem vall szégyent, ha a kinézetéről van szó.

Forrás: AFP

Ki hinné, hogy már az ötvenes éveit tapossa Heather Locklear?

A Melrose Place című sorozat egyik főszereplője már 51 éves, mégis kiválóan tartja magát. Bár már 15 éves nagylánya is van, hála a diétának, nyugodtan megjelenhet vele bármilyen rendezvényen - mondjuk ehhez teljesen ki kellett iktatnia az életéből a cukrot és a szénhidrátot. A fogyókúra mellett a rendszeres torna is karban tartja Heathert: súlyzós edzésekkel formálja izmait. Reméljük, a  következő évtizedekben is békében lesz a korával - korábban ugyan egyszer túlzásba vitte a diétázást, de hamar belátta, hogy egészséges testsúllyal lesz a legjobb formában. 

Forrás: AFP

 Jamie Lee Curtis ősz hajjal is csábos

A felejthetetlen sikolykirálynő - s persze sok más szerep megformálója - mindig is harmóniát sugárzott, s ez most sincs másképp. Büszkén viseli rövid, ősz haját, miközben pompás alakját is megőrizte. Bár korábban zsírleszíváson és botoxkezelésen is részt vett, hamar belátta, hogy a drasztikus szépészeti beavatkozások nem illenek hozzá, s még az önbizalmát sem növelik. Manapság már az egészséges életmódban hisz: mikor érezte, hogy a korral lassul az anyagcseréje, új étrendet vezetett be az életébe, és új sportokat sem szégyellt kipróbálni.

Forrás: AFP

Gyönyörű nők, akik nem szégyellik, ha szőrösekhttp://www.life.hu/szepulj/borapolas/20130418-sztarok-a-tulzott-szortelenites-ellen-modellek-es-szinesznok-akik-nem.html 40 év felett is elképesztően dögösek - Még bikiniben is!http://www.life.hu/szepulj/20121116-julia-roberts-gwen-stefani-jennifer-loper-a-legszexibb-40-ev.html 7 sztár, aki későn lett apukahttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20111121-mozi-film-szorakozas-sztarok-akik-meglett-ferfikent-lettek-apukak.html Ki neveli fel a picit? 81 évesen lett apa a világsztárhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130410-a-legidosebb-sztarapukak-anthony-quinn-charlie-chaplin-jeanpaul-belmondo-rod.html Ezért élnek a japán emberek 100 évighttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20130228-a-vilag-legegeszsegesebben-taplalkozo-nepei-ahol-daganatos-betegsegek-nelkul.html